Aannemers
Aannemersbedrijf Deylebouw in
Koog aan de zaan
<<=Terug naar plaats Koog aan de zaan
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Koog aan de zaan!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Deylebouw
Raadhuisstraat 106
1541 JE Koog aan de zaan

tel: 075 - 6176422

Extra informatie

Hoe het begon?   
In 1969 is het bedrijf opgericht door Henk Deyle waarna in 1980 het bedrijf opging in een vof samen met zijn broer Pieter-Jan. 
Samen hebben zij het bedrijf geleidt en tot een begrip gemaakt in de Zaanstreek. Enkele jaren geleden is het bedrijf overgenomen door Patrick Deyle, zoon van Pieter-Jan. Aannemersbedrijf Deylebouw is al 40 jaar actief op de particuliere markt en de industrie waarin zij een ruime ervaring hebben opgebouwd. Hierbij moet men denken aan het vervaardigen van ramen en kozijnen, het verbouwen van woningen en het bouwen van een opbouw of aanbouw in de particuliere sector of het plegen van onderhoud, nieuwbouw en verbouw in de industriële sector. 
 
 
Samen hebben zij het bedrijf geleidt en tot een begrip gemaakt in de Zaanstreek. 
Enkele jaren geleden is het bedrijf overgenomen door Patrick Deyle, zoon van Pieter-Jan. 
Aannemersbedrijf Deylebouw is al 40 jaar actief op de particuliere markt en de industrie waarin zij een ruime ervaring hebben opgebouwd. 
Hierbij moet men denken aan het vervaardigen van ramen en kozijnen, het verbouwen van woningen en het bouwen van een opbouw of aanbouw in de particuliere sector of het plegen van onderhoud, nieuwbouw en verbouw in de industriële sector. 
 
Hoe het nu is? 
 
Aannemersbedrijf Deylebouw werkt met een tiental vaste medewerkers die een ruime ervaring hebben in de particuliere- en industriebouw. 
De werkzaamheden die wij uitvoeren zijn de laatste jaren uitgebreid, inmiddels hebben wij ruime ervaring opgedaan in de betonbouw, hierbij moet u denken aan fundaties, tankopvangbakken, betonpoeren en betonconstructies. 
Tevens verzorgt Aannemersbedrijf Deylebouw de aanvraag van bouwvergunningen, bouwtekeningen en constructieberekeningen en beton- en betonwapening berekeningen. 
Wij zijn zeer geïnteresseerd in de wensen van de klant en door een vakkundig advies streven wij naar een optimaal eindresultaat. 
De medewerkers worden regelmatig bijgeschoold op het gebied van veiligheid, milieu en vakkennis en op het gebied van nieuwe materialen. 
 
Aannemersbedrijf Deylebouw werkt met een aantal vakbekwame vaste onderaannemers waarmee wij alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren.