Aannemers
Aannemersbedrijf Eekhout Bouw in
Kwintsheul
<<=Terug naar plaats Kwintsheul
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Kwintsheul!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Eekhout Bouw
Bovendijk 7
2295RV Kwintsheul

tel: 0174-295740

Extra informatie

Aannemersbedrijf Eekhout Bouw is al ruim 65 jaar een begrip in het Westland. Jan Eekhout sr. legde in 1946 de basis van het bedrijf door aan de Lange Wateringkade in Kwintsheul een timmerbedrijfje te starten. Langzaam aan werden de opdrachten steeds groter en al snel werd de eerste woning gebouwd. In de loop van de jaren zijn er een groot aantal vrijstaande (tuinders)woningen gebouwd. In de jaren zestig verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie aan de Bovendijk in Kwintsheul. Met de groei van de tuinbouw groeide ook het bouwbedrijf. In de 100 meter lange loods zijn menig houten kassen gemaakt.   
In 1972, 1975 en 1980 zijn respectievelijk Cees, Jan jr. en Loek in het bedrijf komen werken. In 1980 hebben zij het bedrijf overgenomen. In 2004 is kleinzoon Chris in het bedrijf gekomen. In 2005 is de naam van het bedrijf gemoderniseerd en is Bouwbedrijf J. Eekhout b.v. verder gegaan onder de handelsnaam Aannemersbedrijf Eekhout Bouw. In de zomer van 2012 heeft Chris Eekhout (1975) de aandelen overgenomen. Het managementteam bestaat sindsdien uit Chris Eekhout, Edwin Ammerlaan en Klaas van Henten. Cees, Jan jr. en Loek zijn teruggetreden. 
 
Aannemersbedrijf Eekhout Bouw bestaat uit drie afdelingen: 
 
 • Woningbouw 
 • Verbouw, renovatie en onderhoud 
 • Bedrijfsruimten- en utiliteitsbouw 
 
Iedere afdeling wordt geleid door een vakkundig projectleider. Dat verzekert u van gedegen vakkennis op ieder terrein. Vanaf het eerste contact tot de uiteindelijke oplevering wordt u door ons persoonlijk begeleid. Wij houden van korte lijnen en een heldere organisatie. 
 
Aannemersbedrijf Eekhout Bouw staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en deskundigheid. Het is onze kracht het pand te bouwen dat bij u past. Wij werken uitsluitend met vaklieden. Op elk project treft u ons eigen vakbekwame personeel aan en schakelen wij deskundige onderaannemers en betrouwbare leveranciers in. Samen met u en onze medewerkers, leveranciers en onderaannemers bouwen we iets moois! 
 
Behalve bouwkundige kennis hebben wij ook de nodige kennis in huis om voor u het ontwerp en de bouwvergunning te verzorgen. Onze architect gaat graag met u aan de slag om al uw wensen op papier te zetten. 
 
GARANTIE 
 
Aannemersbedrijf Eekhout Bouw is lid van Bouwend Nederland. Deze organisatie behartigd de belangen van aangesloten bouwbedrijven. Daarnaast doet zij aan brancheontwikkeling door het stimuleren van de verdere professionalisering en vernieuwing van de bouwsector. 
 
Wij zijn aangesloten bij de Stichting Bouwgarant voor extra garantie en zekerheid voor particulieren bij de bouw van nieuwe woningen en verbouw en renovatie werkzaamheden van bestaande woningen. Voor nieuwbouw woningen (villa’s) en projectmatige nieuwbouw zijn wij aangesloten bij Woningborg. Regelmatig worden wij door zowel Stichting Bouwgarant als Woningborg onderworpen aan controles om onze kwaliteit te waarborgen. Tevens wordt onze financiële positie getoetst. Beiden partijen bieden dan ook bescherming tegen de financiële risico’s van een verbouwing of bouw van een woonhuis. Wij informeren u graag meer over beide garantie instellingen. 
 
 
ERKEND LEERBEDRIJF 
 
Wij zijn een door Fundeon erkend leerbedrijf. Fundeon is het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw en infra. Deze organisatie erkend in opdracht van het ministerie van OCW leerbedrijven en draagt bij aan betere opleidingen, meer en beter vakkundig personeel en daardoor voor betere bedrijven in de bouwsector. Om de kwaliteit van onze vaklieden en ons bedrijf te waarborgen leiden wij zelf leerlingen op tot volwaardig timmerman of metselaar. 
 
VCA 
 
In de bouw gelden strikte veiligheidseisen. Al vele jaren wordt ons uitvoerend en voorbereidend personeel getraind op het herkennen van gevaren en het voorkomen van ongevallen. In 2011 hebben wij dit zichtbaar gemaakt voor onze klanten door middel van het VCA** keurmerk (Veiligheids Checklist voor Aannemers). Het VCA**-certificaat is aan ons uitgereikt en wij voldoen aan alle eisen om dit keurmerk te mogen gebruiken. Jaarlijks worden wij getoetst en wordt het certificaat opnieuw uitgereikt. Naast strikte eisen aan veiligheid worden er ook eisen gesteld aan de gezondheid van personeel en aan milieu. 
 
Milieu 
 
Met betrekking tot milieu hanteren wij de gedachte dat zo veel mogelijk afval gescheiden afgevoerd moet worden om hergebruik mogelijk te maken. Bij kleine klussen wordt het afval in de auto of aanhangwagen mee terug naar het bedrijf genomen waar het in aparte containers voor steenachtige materialen, hout, papier, plastic of metalen wordt gedaan. Ook lege PUR- en kittubes, verf en ander chemisch afval wordt apart ingezameld. Bij grotere werkzaamheden vindt de scheiding op de bouw plaats. 
 
Daarnaast nemen wij zoveel mogelijk rest- en overtollig materiaal mee terug naar onze werkplaats voor opslag om in een volgend project hergebruikt te worden.

Specialiteit
 • Badkamer  
 • Bouwtekening / constructietekening  
 • Complete aanbouw plaatsen  
 • Dakkapel  
 • Garage / carport  
 • Houtskeletbouw  
 • Interieurbouw  
 • Isolatie  
 • Kelder  
 • Kozijnen  
 • Ramen / deuren  
 • Schuifpui  
 • Serre  
 • Verwarming  
 • appartementen  
 • architect  
 • woningbouw  
 • woningen