Aannemers
Huurman Leiden BV Bouwbedrijf in
Leiden
<<=Terug naar plaats Leiden
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Leiden!

Maak uw keuze:
Huurman Leiden BV Bouwbedrijf
Nieuwenhuizenweg 10
2314XR Leiden

tel: 071-5769341

Extra informatie

Aangenaam: Huurman Leiden BV Bouwbedrijf   
Huurman Leiden BV Bouwbedrijf is opgericht in 1897 en behoort hiermee misschien wel tot één van de oudste bouwondernemingen in Nederland. En dat word je niet zomaar. Vanuit een traditie die gestoeld is op het leveren van vakwerk en optimale service hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare partner voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, zoals bijvoorbeeld woning-corporaties, woningbeheerders, vastgoed-ontwikkelaars, zorginstellingen, beleggers en particuliere initiatieven. 
 
Van oudsher is Huurman Leiden BV Bouwbedrijf dè bouw-onderneming voor service, onderhoud en renovatiewerkzaamheden. De afgelopen jaren hebben we ons echter ontwikkeld tot een onderneming die op steeds meer (bouw)terreinen actief is. Behalve bij service-, onderhoud- en projectmatige renovatieprojecten, komt u ons nu ook tegen bij de grotere (nieuw)bouwprojecten. En ook voor deze projecten geldt: 
 
Bouwen met Huurman Leiden BV Bouwbedrijf. Daar komt iets moois van. 
 
 
Diensten 
 
Al sinds mensenheugenis staan we bekend als de bouwonderneming voor service & onderhoud en projectmatige renovatiewerkzaamheden. Wat veel mensen echter niet weten is dat Huurman Leiden zich heeft ontwikkeld tot een allround bouwbedrijf dat ook grote nieuwbouwprojecten realiseert. Daarom komt u onze naam steeds vaker tegen bij (nieuw)bouwprojecten van formaat. Toch blijft het 'kleine' werk ook belangrijk voor Huurman Leiden, daar zijn we immers groot mee geworden. 
 
Bent u geïnteresseerd geraakt? 
 
Maak dan vooral nader kennis met onze diensten en gerealiseerde projecten. We zijn benieuwd naar uw reactie. 
 
 
Nieuwbouw 
 
U kent Huurman Leiden BV Bouwbedrijf waarschijnlijk als bouwbedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van onderhoud en renovatie. 
 
Toch doet en kan Huurman Leiden BV Bouwbedrijf veel meer. Zo heeft Huurman Leiden zich in de laatste jaren ontplooid als een betrouwbare partner voor nieuwbouwprojecten. Of het nu gaat om woningbouw of utiliteitsbouw, Huurman Leiden kan iedere opdracht verwezenlijken. 
 
Als basis voor de kwaliteit van de bouw dient de succesvolle organisatie van Huurman Leiden. Deze 'geoliede machine' is verder versterkt met specifieke vakkennis waardoor ook grote projecten uitstekend door ons gemanaged en uitgevoerd kunnen worden. Onze afdelingen Projecten pakt deze grotere projecten feilloos op. Wilt u een goede indruk van onze nieuwbouwprojecten? Bekijk de referenties of neem contact met ons op. We informeren u graag persoonlijk over de activiteiten van Huurman Leiden BV Bouwbedrijf. 
 
Renovatieprojecten 
 
Onze organisatie is ingericht op zowel kleine renovatiewerkzaamheden als grootschalige projecten. Dus of het nu gaat om het moderniseren van een kantoorpand, de renovatie van een woning of het opknappen van complete woningcomplexen, Huurman Leiden BV Bouwbedrijf weet overal raad mee. De jarenlange ervaring met dit soort werkzaamheden draagt er zorg voor dat projecten nauwkeurig voorbereid, ingepland en uitgevoerd kunnen worden. Overtuig uzelf en kijk naar de door ons gerealiseerde projecten. 
 
Service & Onderhoud 
 
Als u vragen hebt over service- en onderhoudswerkzaamheden heeft Bouwbedrijf Huurman Leiden het antwoord. Van klachten tot storingen, van mutatiewerk tot planmatig onderhoud. Precies zoals u het wilt, per woning, per straat of direct per wijk als het moet. 
 
Dat u op dit gebied bij ons op een stukje puur vakmanschap kunt rekenen, is voor ons niet meer dan verzelfsprekend. Service en onderhoud zijn namelijk onze roots. We zijn ermee begonnen in 1897 en we laten elke dag nog steeds zien dat we daar enorm trots op zijn. Met aandacht. Met vakwerk. En met passie voor het vak. 
 
Onze 'mobiele werkplaatsen' (die u ongetwijfeld al eens bent tegengekomen) zijn uitgerust met alle mogelijke noodzakelijke materialen en gereedschappen om elke klus succesvol te kunnen klaren en worden bemand door ervaren vakmensen die van de hoed en de rand weten.

Specialiteit
  • Schouw  
  • Toilet  
  • Architect  
  • Balkon  
  • Kantoor  
  • Timmerfabriek  
  • Woningbouw  
  • Woningen