Aannemers
Aannemersbedrijf Van Berkel in
Leimuiden
<<=Terug naar plaats Leimuiden
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Leimuiden!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Berkel
Tuinderij 13
2451GG Leimuiden

tel: 0172-508382

Extra informatie

In 1912 startte de heer C.J. van Berkel in Leimuiden een eenmanszaak, gespecialiseerd in metselwerk, en legde hiermee de grondslag voor Van Berkel Aannemers. De markt groeide en Van Berkel groeide mee. In de meer dan negentig jaar van haar bestaan heeft het bedrijf zich ontwikkeld van een klein metselbedrijf tot een middelgrote aannemer met ervaring op velerlei gebied.   
Met voldoende capaciteit voor grootschalige projecten, gecombineerd met de flexibiliteit die het bedrijf van oorsprong eigen is. Met de beschikking over en beheersing van geavanceerde werkwijzen zonder dat traditie en ambachtelijke kwaliteit in het gedrang komen. Met gebruik van moderne apparatuur, zonder de zorg voor ons milieu daarbij uit het oog te verliezen en vooral met kracht geput uit eenvoud. 
 
 
Mensen bouwen voor mensen 
 
Van Berkel Aannemers kan steunen op breed opgedane kennis. Of het gaat om nieuwbouw of restauratie, om een compleet complex of een enkele serre, wij realiseren het voor u. Ons werk omvat echter veel meer dan alleen de feitelijke uitvoering. Wij koppelen vakbekwaamheid aan liefde voor ons vak. Wij denken mee, adviseren en diepen uw ideeën verder uit. Wij signaleren mogelijke knelpunten en zien hierin veelal een uitdaging voor een pasklaar alternatief. 
 
Met hart en ziel 
 
Wij beschouwen iedere opdracht als een uniek project met bijbehorende eisen. Elk project wordt dan ook toevertrouwd aan gemotiveerde mensen met de kennis, de verantwoording en de betrokkenheid die een vakman kenmerkt. Gedurende het hele traject wordt, waar nodig, vanuit de onderneming begeleid en ondersteund. 
 
Om wat voor project het ook gaat, eerste vereiste is altijd een nauwe samenwerking met onze opdrachtgever. Hij weet immers als geen ander welk doel hij voor ogen heeft. 
 
Van de eerste steen tot de laatste hand 
 
Onze manier van werken rust op een aantal peilers. Korte communicatielijnen bijvoorbeeld, en een op alle punten toegankelijke organisatie. Maar ook duidelijke offertes en een helder en doorzichtig plan van aanpak maken hier deel van uit. Voeg daaraan toe de voortdurende, nauwe samenwerking met de opdrachtgever en we komen tot een werkwijze die garant staat voor een goed eindresultaat.

Specialiteit
  • Bouwadvies  
  • Serre  
  • Woningbouw  
  • Theaterbouw  
  • Utiliteitsbouw