Aannemers
Aannemersbedrijf Te Kiefte in
Lemelerveld
<<=Terug naar plaats Lemelerveld
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Lemelerveld!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Te Kiefte
Handelsweg 35
8152 BN Lemelerveld

tel: 0572-371271

Extra informatie

Als modern bouwbedrijf zijn we dagelijks nauw betrokken bij de wensen van onze opdrachtgevers. We investeren veel in mensen, kennis, materialen en machines om op efficiente wijze hierop een antwoord te kunnen geven. Hierdoor hebben we de mogelijkheden in huis om een hoogwaardig product neer te zetten.   
Hoe wij onze visie op modern bouwen vormgeven en hoe wij ons bedrijf daarop hebben ingericht, kunt u zien en lezen op onze site. 
 
Een naar wij hopen een prettige en informatieve kennismaking met ons. 
 
Voor het ontstaan van Te Kiefte moeten we terug naar het jaar 1864. Het jaar waarin landbouwer Gerrit Te Kiefte voor het eerst ook de officiele status verwierf van “bouwer”. 
 
Na vele jaren een familiebedrijf te zijn gebleven, wordt in 1978 het bedrijf overgedragen aan 3 werknemers. De naam Te Kiefte blijf bestaan, maar de directie wordt gevormd door Joop Mensink, Bernard Hondeveld en Gerrit Wunnink. In 1994 vind er wederom een splitsing plaats. Gerrit Wunnink gaat dan verder met de doe-het-zelf zaak, terwijl het bouwbedrijf word voortgezet door de heren Mensink en Hondeveld. 
In 1996 tenslotte, draagt de laatste zijn aandeel over aan zijn zoon Gerard Hondeveld. Sindsdien kent het bedrijf een tweehoofdige directie met in totaal zo’n 25 medewerkers. 
 
Hoewel in de ware zin van het woord geen familiebedrijf meer, vertoont het bedrijf daarvan nog wel steeds alle kenmerken. Vriendelijkheid, persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit leveren en afspraken nakomen zijn nog altijd vanzelfsprekend binnen Te Kiefte.  
 
Aannemersbedrijf Te Kiefte is actief in verschillende segmenten binnen de bouwwereld. Nieuwbouw, verbouw, onderhoud en projectontwikkeling. 
Daarbij gaat het om woningbouw (waaronder ook recreatiebungalows) en (burgerlijke) utiliteitsbouw. 
 
Wij werken veel in opdracht van particulieren, bedrijven en (semi)- overheden. 
Daarnaast voorziet onze afdeling ontwikkeling in toenemende mate in eigen bouwprojecten. 
 
Door advisering op maat en onze traditionele bouwmethoden kan aan 
nagenoeg elke wens tegemoet gekomen worden.