Aannemers
Kreunen Bouw Lochem BV in
Lochem
<<=Terug naar plaats Lochem
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Lochem!

Maak uw keuze:
Kreunen Bouw Lochem BV
Hanzeweg 11-13
7241 CR Lochem

tel: 0573-222655

Extra informatie

Bouwen is ’t mooiste wat er is.   
Bouwbedrijven Kreunen Bouw Lochem, Kreunen Bouw Zutphen en Stegeman / Sasse Kreunen zijn evenals projectontwikkelaar Dat Staat Vastgoed dochters van Dat Staat Beheer. 
 
Kreunen Bouw Lochem (KBL), Kreunen Bouw Zutphen (KBZ|) en Stegeman/Sasse Kreunen (SSK) zijn allround bouwbedrijven met hun eigen klantenkring en werkgebied. KBZ werkt in de regio Stedendriehoek Zutphen- Apeldoorn-Deventer , SSK werkt in de regio Ruurlo en KBL werkt in een straal van ruim 100 km vanuit de vestiging Lochem. De drie bedrijven werken nauw samen en zetten hun kennis in de Burgelijke en Utiliteitsbouw op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie, restauratie, verbouwingen, klantenwerk en de 24 uurs storingsdienst gezamelijk in om de klanten optimaal van dienst te zijn. Het motto is dan ook “SAMEN STERK”. 
 
Wat we ook bouwen, de wensen van u als opdrachtgever vormen een rotsvast fundament. Vanzelfsprekend zorgen we voor een uitgekiende planning voor een gestructureerde werkvoorbereiding , uitvoering en nazorg van elk project. Kreunen Bouw is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd en een door Fundeon erkend opleidingsbedrijf. 
 
Dankzij deze gedegen aanpak samen met onze vakkennis en jarenlange ervaringen en de inzet van onze vakmensen en geselecteerde onderaannemers en leveranciers vindt u in Kreunen Bouw een partner waarop u kunt bouwen. Dat Staat als een paal boven water of Dat Staat als een huis kortom dat Staat.