Aannemers
Aannemersbedrijf Hoogeslag bouw in
Marienheem
<<=Terug naar plaats Marienheem
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Marienheem!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Hoogeslag bouw
Hellendoornseweg 4
8106 AJ Marienheem

tel: 0572 351227

Extra informatie

Betrokken bouwers met oog voor klanten    
Al meer dan 75 jaar onderscheidt bouwbedrijf Hoogeslag zich in de regio Salland en West Twente.  
De omstandigheden zijn inmiddels onvergelijkbaar met die in juli 1933 toen de heer Anton Hoogeslag het bedrijf oprichtte. Maar wat door de jaren heen onveranderd is gebleven, een bedrijfsvoering die van begin tot eind gericht is op de wensen van individuele klanten. 
 
De absoluut persoonlijke benadering van iedere opdrachtgever wordt sinds september 2009 gegarandeerd door de nieuwe eigenaars, Richard en Frans Pronk. Beiden kenden het bedrijf al jarenlang van binnenuit toen ze de onderneming overnamen. En of het nu een verbouwing betreft of de realisering van een compleet nieuw droomhuis op een pracht van een kavel. In veel gevallen houden de eigenaren zelf zich met uw project bezig. Zowel op kantoor als op de bouwplaats. 
 
WONINGBORG EN BOUWGARANT 
 
Voor de nieuwbouw van woningen is Bouwbedrijf Hoogeslag gecertificeerd door Woningborg. Dit garandeerd een 100% afbouwgarantie voor onze opdrachtgevers.  
 
Tevens zijn we in het bezit van het Bouwgarant Certificaat. Hiermee kunnen wij u VerBouwgarantie aanbieden. Ook zijn we lid van Bouwend Nederland. 
 
Flexibele organisatie  
 
Met zo’n 25 ervaren en betrokken vaklieden is Hoogeslag een klein bedrijf waar korte lijnen ook echt kort zijn. Maar anderzijds is de organisatie groot genoeg om te werken met eigen metselaars en timmerlieden. Daardoor kunnen we vakmanschap en betrouwbaarheid combineren met een opvallend klantgerichte manier van werken. Uiteraard werken we graag en goed volgens plan. Zo halen we uw deadlines, waardoor u echt op ons kunt bouwen. Maar daartegenover zijn we flexibel genoeg om als dat moet nog tijdens de bouw aanpassingen te realiseren als u daar belang bij hebt.