Aannemers
Aannemersbedrijf Oonk-Noteboom in
Markelo
<<=Terug naar plaats Markelo
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Markelo!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Oonk-Noteboom
Goorseweg 45
7475 BC Markelo

tel: 0547 361439

Extra informatie

Het laten bouwen of verbouwen van uw eigen huis is een bijzondere gebeurtenis. Waarschijnlijk doet u zoiets maar één keer in uw leven. Daarom kunnen zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn voor u volkomen nieuw zijn. Onze ervaring bewijst dat steeds weer.   
Ons vertellen waar stopcontacten geplaatst dienen te worden of waar kozijnen, ramen en deuren geplaatst worden om zo zelf de indeling en uitstraling van uw woning te bepalen, is bij ons geen optie, dit is namelijk standaard. Samen met u en met onze vaste onderaannemers nemen wij hier alle tijd voor om ervoor te zorgen dat uw droomhuis gecreëerd wordt. Ook wij leren van deze ervaringen en worden ons er steeds bewuster van, dat een huis veel meer is dan tekeningen, grond, regelgeving, bouwkunst, stenen en techniek. Een huis moet helemaal van en voor de bewoners zijn. En niet andersom. Woongenot. Leefplezier.  
 
Diensten 
 
Van alle markten thuis, dat is waarin Oonk-Noteboom zich wil onderscheiden in haar segment van de markt. 
 
U heeft een budget, maar nog geen plan of idee, wij werken samen met u naar het uiteindelijke einddoel. Doordat wij werken met vaste huisarchitecten kunnen wij u deze mogelijkheid aanbieden. Onze huisarchitecten luisteren nauwgezet naar uw wensen, zijn uitermate creatief, maar toetsen tegelijkertijd al uw wensen op haalbaarheid. 
 
Maar ook als u wel een idee heeft, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken hier samen met u een technische tekening van en een bijpassende offerte, die overigens geheel vrijblijvend is. 
U heeft een idee en een ontwerp, maar zoekt naar een adres om aan dit ontwerp de juiste prijs te hangen? Schroom niet om ons te bellen. Ook hierin kunnen wij u van dienst zijn. Vergunningen? Die regelen wij voor, in uw gemeente. 
Ook voorzien wij u graag van onze adviezen wanneer u bijvoorbeeld niet weet of u een bepaald bouwwerk ergens mag oprichten, of wanneer u een bestemmingsplan wilt wijzigen om juist wel ergens een bouwwerk op te richten waar u dat graag wilt. 
 
Wij hebben echter wel een eigen definitie van “de juiste prijs”. Dit is namelijk volgens ons niet altijd de goedkoopste prijs. Een commerciële gedachte die hieraan vast hangt is namelijk dat de beste reclame, mond tot mond reclame is. Deze reclame krijg je echter pas wanneer je een goed werk aflevert en een goed werk moet volgens ons de “juiste prijs” hebben. Wij kiezen daarom voor een goede prijs-kwaliteitverhouding, waardoor wij kunnen opereren in een financieel gezond bedrijf die haar naam van betrouwbaar eer aan kan blijven doen. 
 
Wanneer wij uw opdracht in uitvoering mogen brengen, bent u natuurlijk van harte welkom op de bouwplaats. Stelt u dit niet op prijs dan krijgt u aan het eind uw sleutel en is het alleen nog een kwestie van uw meubelen plaatsen en genieten van het wooncomfort. 
 
Kortom, u stapt bij ons binnen met een idee of opdracht en wij zorgen ervoor dat u tevreden ons pand verlaat. Vanaf dat moment regelen wij alles voor u. Van vergunning tot interieur.