Aannemers
Van Helleman BV Aannemersbedrijf in
Middelburg
<<=Terug naar plaats Middelburg
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Middelburg!

Maak uw keuze:
Van Helleman BV Aannemersbedrijf
Ampereweg 38
4338PT Middelburg

tel: 0118-612388

Extra informatie

Van Helleman BV Aannemersbedrijf, een familiebedrijf !   
Al 75 jaar bouwen wij met kennis, ervaring en deskundigheid. Een aannemersbedrijf dat zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een vertrouwd beeld binnen de regionale bouwwereld. Vernieuwend en niet bang voor een bouwkundige uitdaging. Een bedrijf waar u met vertrouwen op kunt bouwen. Van Helleman werkt voornamelijk voor particulieren, bedrijven en (semi)overheid. 
 
Speerpunten 
 
Nauwe samenwerking en meedenken met opdrachtgever. 
Zeer platte organisatie met weinig tussenschijven. 
Inspelend op vernieuwde technieken en ontwikkelingen. 
Oog voor detail, kwaliteit en service. 
Bouwen vanuit duurzaamheid.  
 
Bouwen vanuit respect voor mens en milieu 
 
Van Helleman richt zich op renovatie, nieuwbouw, verbouw, onderhoud en restauratie in Zeeland en doet dat met stijl. Het gaat hierin niet alleen om het bouwen zelf. De klant adviseren in alle bouwfacetten is voor Van Helleman net zo normaal als het leveren van een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Dit alles in overeenstemming met de wensen van de opdrachtgever. 
 
Een verbouwing aangaan is voor veel mensen spannend en onbekend. Het is prettig als een aannemer voor of met u meedenkt. Vanaf het ontwerp en de tekenfase tot na de oplevering. Die combinatie zorgt dat particulieren en bedrijven aannemersbedrijf Van Helleman graag benaderen. 
 
Directeur Hans van Helleman: “Samen met de opdrachtgever bespreek ik de wensen en het doel van de bouw. Samen met de klant zoeken wij altijd naar een juiste balans, zodat het eindproduct binnen de begroting past. We vinden het een uitdaging om voor elke begroting een passend eindproduct te kunnen maken naar uw volledige tevredenheid. Wat dat aangaat is elke opdracht uniek.” 
 
Van Helleman kiest graag voor exclusiviteit. “Natuurlijk gaan we ook voor standaardbouw, alleen zijn we niet ingericht op seriematige woning- of utiliteitsbouw. We houden van unieke projecten en een uitdaging.” 
 
Werkwijze 
 
Van Helleman werkt vanuit een zeer platte organisatiestructuur en onderscheidt zich daarin ten opzichte van collega’s. “Ik werk graag met zo min mogelijk tussenschijven. Hiermee creëer je een trefzekere slagkracht en besluitvaardigheid. Opdrachtgevers ervaren dat als prettig.” 
 
De organisatie is als een schip. Om vooruit te komen is teamwork en vertrouwen nodig. De allround medewerkers hebben ervaring met alle disciplines op bouwkundig gebied. Het team staat onder leiding van de directeur, die alle wensen met de opdrachtgever bespreekt. De wensen worden vervolgens samen met de opdrachtgever verwerkt naar een concreet bouwplan. Het gebeurt ook dat opdrachtgever zelf met een compleet bouwplan komt, eventueel uitgewerkt door een architect, bijvoorbeeld bij aanbesteding. 
 
Vernieuwend 
 
De bouw verandert doorlopend. Er komen steeds nieuwe technieken, ontwerpen en andere inzichten. In de afgelopen 75 jaar heeft Van Helleman bewezen zeer goed in staat te zijn traditionele bouwmethodes en nieuwe bouwtechnieken naadloos toe te passen op plaatsen waar dit gewenst is. De jongste ontwikkeling hierin is duurzaam en passief bouwen. Hoogwaardige afwerkingen, waarbij bewust gekozen wordt voor ecologisch materiaal en een zeer hoge isolatiewaarde. 
 
Bij passief bouwen worden de warmteverliezen zoveel mogelijk naar nul gebracht, in vaktermen heet dat ‘energie neutraal’. Van Helleman: “In de ideale situatie houdt het in dat het huis zichzelf in zijn energiebehoefte kan voorzien. Enkele materialen hiervoor hebben we onlangs bij bedrijven buiten Zeeland moeten halen, omdat de producten in onze regio nog niet te krijgen zijn. Wij vinden dat geen probleem, we doen graag moeite voor mens en milieu, wanneer een opdrachtgever ons hiertoe in de gelegenheid stelt.” 
 
Kwaliteit 
 
Bij Van Helleman stuurt de directeur de medewerkers zelf aan. Zo heeft de opdrachtgever één vast aanspreekpunt die het werkproces van begin tot eind begeleidt. Dit in combinatie met vakbekwame medewerkers, zodat elke opdracht succesvol gerealiseerd kan worden. “Als klein bedrijf zijn wij groots in het verlenen van service.” 
 
Nauwe samenwerking met de opdrachtgever geeft Van Helleman de mogelijkheid de kwaliteit en service te waarborgen die de opdrachtgever voor ogen heeft. Dit alles voor een eerlijke, vaste prijs waar Van Helleman open over communiceert. 
 
Aannemersbedrijf Van Helleman is lid van: 
 
Bouwend Nederland: brancheorganisatie voor Nederlandse bouwers. 
Zie: Website Bouwend Nederland 
 
Bouwgarant: keurmerk in de bouw van Nederlandse bouwbedrijven. 
Zie: Website Bouwgarant 
 
Fundeon erkend leerbedrijf: kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouwsector. 
Zie: Website Fundeon

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Dakgoot  
  • Dakkapel  
  • Isolatie  
  • Keuken  
  • Kozijnen  
  • Serre