Aannemers
Aannemersbedrijf Vink Bouw in
Nieuwkoop
<<=Terug naar plaats Nieuwkoop
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Nieuwkoop!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Vink Bouw
Nieuwveenseweg 55
2421 LB Nieuwkoop

tel: 0172 520260

Extra informatie

Hoewel u misschien anders zou verwachten is de Aannemersbedrijf Vink Bouw Methode geen vast concept.Het staat juist voor een open blik met oog voor de specifieke situatie, eisen, wensen en betrokken partijen bij een project. Onze visie op bouwen.   
Aannemersbedrijf Vink Bouw Methode 
 
Aannemersbedrijf Vink Bouw Methode: Onze visie op bouwen 
 
De tijd dat in een bouw- of ontwikkelproces dingen worden gedaan omdat 'we het altijd zo doen', is voorbij. Als Aannemersbedrijf Vink Bouw willen we juist van toegevoegde waarde zijn doordat we proactief meedenken met onze klanten, bereid zijn onze verantwoordelijkheid te nemen met bijbehorende risico’s en daarbij ook out-of-the-box durven te denken. We maken dan ook liever integraal deel uit van een bouwproces, dan dat we een losse schakel zijn. 
 
Ieder project is wat ons betreft maatwerk en vraagt daarom om een flexibele aanpak. Vaste concepten of methodes zijn vaak eenzijdig gericht op het product. Ze vragen doorgaans concessies van klanten en andere betrokken partijen waardoor het eindproduct uiteindelijk niet is wat men er van had gehoopt of verwacht. 
 
Bouwstenen van de Aannemersbedrijf Vink Bouw Methode 
 
Wat ons betreft moet de centrale doelstelling voor elke partij gelijk zijn; een comfortabel en aantrekkelijk gebouw dat aansluit op de wensen en (kwaliteits)eisen van de eindgebruiker. Om dit te bewerkstelligen hebben we als Aannemersbedrijf Vink Bouw een aantal richtlijnen opgesteld die de basis vormen voor onze werkwijze en aanpak. Deze bouwstenen vormen onze visie op bouwen. Hiermee kunnen wij samen met onze partners en klanten een project succesvol ontwikkelen, realiseren en onderhouden. 
 
  • Investeren op lange termijn, samenwerken over de projecten heen 
  • Daadwerkelijk samen bouwen: proactief meedenken, oplossingsgericht handelen en verantwoordelijkheid nemen 
  • Betrokkenheid en inzet van alle betrokken medewerkers en partijen 
  • Klantgerichtheid, ook gericht op de klant van de klant 
  • Transparantie en open communicatie 
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen en bouwen 
 
Ook benieuwd naar onze visie op bouwen en de invulling van de bouwstenen? Maak een afspraak met Aannemersbedrijf Vink Bouw in ons verbouwde en inspirerende kantoor. 
 
Aannemersbedrijf Vink Bouw Nieuwkoop kenmerkt zich als organisatie zowel door de platte structuur als de bewuste investering in jonge mensen. Directeur Rob de Kuiper: ´We trekken al jaren bewust veel jonge mensen aan door middel van stageplaatsen en opleidingsmogelijkheden voor leerlingen. Dat vraagt de nodige investering van met name andere werknemers, maar dat is het dubbel en dwars waard´ 
 
Organisatie 
 
Directie van Aannemersbedrijf Vink Bouw: v.l.n.r. Bernlef de Vries, Rob de Kuiper en Patrick Immerzeel 
 
´Door de aanwezigheid van veel jonge mensen, is er voortdurend sprake van kennisoverdracht. Uiteraard leren de nieuwkomers veel van de meer ervaren werknemers, maar andersom gebeurt dat ook. Dit zorgt ervoor dat we als bedrijf voortdurend scherp blijven en gedwongen worden kritisch naar onszelf te blijven kijken. Daarnaast zorgt het ook voor een goede werksfeer.´ 
 
Aannemersbedrijf Vink Bouw is verkozen tot Beste leerbedrijf van Nederland! 
 
Ook de platte organisatiestructuur van Aannemersbedrijf Vink Bouw draagt bij aan een goede onderlinge samenwerking. Korte lijnen en een no-nonsense instelling maken het mogelijk dat er snel geschakeld kan worden. Op het kantoor in Nieuwkoop werken in totaal ongeveer 30 mensen, op de verschillende projecten zijn rond de 50 eigen werknemers actief.