Aannemers
Aannemersbedrijf Schuurman in
Nieuwleusen
<<=Terug naar plaats Nieuwleusen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Nieuwleusen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Schuurman
Evenboersweg 24
7711GX Nieuwleusen

tel: 0529-481500

Extra informatie

Aannemersbedrijf Schuurman is een klein bouwbedrijf, waar uw bouwplannen de volle aandacht krijgen. Van ontwerp tot het laatste detail blijft u bij het bouwproces betrokken.   De bouwtekening en vergunningaanvraag kunnen door ons worden verzorgd, maar u kunt natuurlijk ook kiezen om een ontwerp te laten maken door een architect.  
 
Ons bedrijf is opgericht in 1970 door H. Schuurman. Eddy Schuurman heeft het roer in 2002 overgenomen en is nu uw contactpersoon.  
 
We zijn gespecialiseerd in: aanbouw, verbouw en nieuwbouw in de vrije sector. Op deze internetpagina laten wij u zien wat wij de afgelopen jaren hebben gebouwd en verbouwd.  
 
Uw plannen voor een nieuwe woning worden werkelijkheid! Maar voordat het zover is, moeten er nog veel beslissingen genomen worden.  
 
Wij begeleiden u graag in dit traject. Van ontwerp tot het laatste detail blijft u bij het bouwproces betrokken. 
 
Verbouw is één van onze specialiteiten, of het nu om een uitbouw, erker of een dakkapel gaat, u bent bij ons aan het goede adres.De bouwtekening en vergunningaanvraag kunnen door ons worden verzorgd, maar u kunt natuurlijk ook kiezen om een ontwerp te laten maken door een architect. 
 
Aanbouw. 
 
Als u het plan heeft uw woning te vergroten en u bent benieuwd naar de mogelijkheden? Dan komen wij graag bij u langs om uw plannen door te spreken. Hierna maken wij geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte. 
 
Heeft u plannen een dakkapel te plaatsten? In veel gevallen kan dit zonder vergunning. Als de dakkapel wordt uitgevoerd met een schuin dak is wel een vergunning nodig. 
 
De dakkapelen worden zoveel mogelijk in onze werkplaats als prefab-onderdelen gemaakt. Dit versnelt het plaatsen aanzienlijk. 
 
Carport, serre of tuinhuis. 
 
Het is eveneens mogelijk om een carport, serre of tuinhuis te laten bouwen. Op de fotopagina kunt u een goed beeld krijgen van onze mogelijkheden.

Specialiteit
  • Aanvraag bouwvergunning / sloopvergunning  
  • Bouwadvies  
  • Bouwtekening / constructietekening  
  • Complete aanbouw plaatsen  
  • Constructieberekening  
  • Dakkapel  
  • Serre  
  • carport  
  • tuinhuis