Aannemers
Aannemersbedrijf Verboom & Van der Lans BV in
Nieuwveen
<<=Terug naar plaats Nieuwveen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Nieuwveen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Verboom & Van der Lans BV
Schoterhoek 14/A
2441LD Nieuwveen

tel: 0172-530121

Extra informatie

Wie zijn Aannemersbedrijf Verboom & Van der Lans BV?   
Peter Verboom en Hans van der Lans zijn samen Aannemersbedrijf Verboom & Van der Lans BV. Peter en Hans zijn timmerman en aannemer. Samen zijn ze Verboom & van der Lans. In de afgelopen twaalf en een half jaar hebben ze samen vele bouwprojecten gedaan in de regio Nieuwveen-Nieuwkoop-Noorden. En ook in de Bollenstreek, van Lisserbroek tot aan Haarlem is Verboom & van der Lans heeft vele verbouwingen aan woningen en panden op zijn naam staan. In sommige straten is Verboom & van der Lans in meerdere huizen als verantwoordelijke aannemer aan het werk 
geweest. 
 
(ver)Bouwen met Passie! 
 
Aannemersbedrijf Verboom & Van der Lans BV hebben sinds 2000 de krachten gebundeld. Bouwen en verbouwen doen ze met hart en ziel. Van badkamer tot dakkapel; van aanbouw tot nieuwe keuken. Alles waar u van droomt, kunnen wij realiseren. En als het onverhoopt niet kan, dan zeggen we dat ook. Kwaliteit, duidelijkheid en korte lijnen: dat vinden wij bij Verboom & van der Lans erg belangrijk. 
 
De werkwijze van Aannemersbedrijf Verboom & Van der Lans BV is simpel maar doeltreffend. We lopen van A tot Z uw bouwwensen met u door. Dan maken we een plan van aanpak en een overzichtelijke offerte. Die nemen we met u door. Aanpassingen of wijzigingen voeren we door. Dat resulteert in een offerte en opdrachtbevestiging. Nu gaan we uw bouwproject plannen en uitvoeren. 
 
Wij beschikken over een eigen machinale werkplaats en werken al jaren met een vast team Nederlandse onderaannemers. Zij hebben net als wij kwaliteit voorop staan. Regelmatig overleg en afstemming met onze opdrachtgevers over de gang van zaken vinden wij een prettige manier van werken. Natuurlijk is een van ons beiden zelf werkzaam bij uw bouwproject. 
 
Aannemersbedrijf Verboom & Van der Lans BV vindt het belangrijk om met kwalitatief goed materiaal te werken. Uiteraard zonder de prijs/kwaliteitverhouding uit het oog te verliezen.  
 
Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij Stichting Bouwgarant.

Specialiteit

Alles waar u van droomt, kunnen wij realiseren,   Van badkamer tot dakkapel,  
Van aanbouw tot nieuwe keuken