Aannemers
Bouwbedrijf P W Willems in
Nijmegen
<<=Terug naar plaats Nijmegen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Nijmegen!

Maak uw keuze:
Bouwbedrijf P W Willems
Hatertseweg 23
6533AB Nijmegen

tel: 024-3550788

Extra informatie

Bouwbedijf Willems is al zo’n 85 jaar een bekende en gewaardeerde bouwpartner in Nijmegen en omgeving. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met zo’n 25 enthousiaste werknemers die met veel plezier hun vak uitoefenen. Van ontwerp tot uitvoering hebben we een betrouwbaar team om ons heen gebouwd.   
Onze werkwijze is gericht op een persoonlijke benadering. 
 
Tijdens de ontwerpfase is het van belang de wensen van de opdrachtgever goed in kaart te brengen. Wij beschikken over een groot technisch inzicht met een goed gevoel voor detail en materiaalkeuze. Samen kijken we of uw plannen daadwerkelijk verwezenlijkt kunnen worden. 
 
Tijdens de bouwfase nemen we u veel zorgen uit handen door een goede planning. Wij komen onze afspraken na zodat de juiste vakman op het juiste tijdstip en de juiste plek verschijnt. Onze mensen hebben die ervaring en flexibiliteit. In de opleveringsfase lopen we samen met u langs de door ons verrichte werkzaamheden om te zien of alles naar uw tevredenheid is.  
 
Verbouw 
 
Bij het verbouwen van uw woning is het van belang goed te kijken wat er binnen de mogelijkheden van uw woning ligt. Immers de verbouwing moet bij het karakter van de woning passen zodat de veranderingen harmonieus zijn. In de praktijk zie je nog vaak genoeg dat een aanbouw min of meer aan de bestaande woning wordt geplakt en draagt daardoor niet bij aan de kwaliteit van uw woning. 
 
Ons streven is om samen met u van te voren een goed plan te maken. Het is hierbij van belang te weten of er al dan niet een bouwvergunning moet worden aangevraagd. Eventueel, samen met een architect, kunnen wij die aanvraag voor u organiseren. 
 
 
Onderhoud 
 
 
Onderhoud is keer op keer een terugkomend fenomeen voor huiseigenaren. Het speelt een belangrijke rol in het woongenot. Daarnaast vertegenwoordigt een goed onderhouden pand een hogere waarde. 
 
Regelmatig moeten er kleine zaken vernieuwd worden. Wanneer u er op tijd bij bent kunt u voorkomen dat uw pand gestaag achteruit gaat en, in een later stadium, kostbare ingrepen voorkomen. 
 
Door geregeld samen met ons uw pand te bekijken wat er aan onderhoud moet gebeuren voorkomt u veel narigheid. 
 
Bij restauratie wordt de authentieke staat van een gebouw hersteld. In de regel gaat het dan om gebouwen waarbij zeer specifieke bouwtechnieken nodig zijn. Deze technieken vragen om vakmensen die kennis en ervaring hebben. Onze vakmensen zijn getraind om onverwachte situaties flexibel op te lossen en zo bij te dragen aan het behoud van Uw bijzonder vastgoed. 
 
Bouwend Nederland 
Ons bouwbedrijf maakt deel uit van Bouwend Nederland. 
 
Bouwgarant 
 
Bouwgarant is een initiatief van Bouwend Nederland. Voor meer informatie verwijzen wij naar Bouwgarant. 
 
Sbib 
 
Stichting Beoordeling Integriteit Bouwnijverheid. 
 
 
Milieu en Fsc 
 
Wij zijn partner van MVO Nederland. Dit betekent dat je als ondernemer streeft naar zowel winst als naar positieve effecten voor het milieu en de mensen binnen en buiten de organisatie. Voor meer informatie verwijzen wij naar MVO Nederland.Zonder consessies te hoeven doen aan kwalitiet of duurzaamheid spelen de veiligheids- en milieuaspecten bij bouwbedrijf P.W. Willems een belangrijke rol bij de uitvoering van bouwwerken.