Aannemers
Wolfs Aannemersbedrijf BV in
Oisterwijk
<<=Terug naar plaats Oisterwijk
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Oisterwijk!

Maak uw keuze:
Wolfs Aannemersbedrijf BV
Sprendlingenstraat 29
5061KM Oisterwijk

tel: 013-5282258

Extra informatie

Wolfs Aannemersbedrijf BV houdt zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van werken in grond- en wegenbouw. Deze werken kunnen variëren van kleine tot middelgrote projecten voor diverse opdrachtgevers.  Werkzaamheden worden grotendeels met eigen materieel en mensen uitgevoerd. 
Daarnaast zijn er activiteiten in puinrecycling en vervoer van afvalcontainers voor diverse opdrachtgevers. 
Tevens wordt overige dienstverlening uitgevoerd zoals zandlevering, verhuur van vrachtauto's en machines, machinaal veegwerk en calamiteitendienstverlening. 
Om de aangenomen werkzaamheden maximaal uit te kunnen voeren, heeft het bedrijf in de loop der jaren vele investeringen gedaan. 
Het werkgebied is voornamelijk gelegen binnen een straal van ca. 30 km. rond Oisterwijk. 
Vanwege de spreiding in activiteiten en ervaring in meerdere disciplines is het bedrijf minder afhankelijk van seizoenen en aanbod van specifieke werken. 
Zo is het mogelijk dat periodiek bijvoorbeeld veel bestratingwerken worden uitgevoerd, terwijl later de nadruk ligt op bijvoorbeeld rioleringen of asfaltwerken. 
Bij het bedrijf zijn circa 20 mensen werkzaam, waarvan een groot deel reeds jaren in dienst is. 
Met veel opdrachtgevers heeft het bedrijf ook een jarenlange relatie en worden opdrachten tot beider tevredenheid en volgens afspraak opgeleverd. 
Wolfs B.V. beschikt over de systeemcertificaten NEN-EN-ISO 9001:2008 en VCA * ,ook beschikken wij over het productcertificaat recyclinggranulaat in de wegenbouw (MG 0/31,5)