Aannemers
Aannemersbedrijf H G M Kamp in
Ootmarsum
<<=Terug naar plaats Ootmarsum
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Ootmarsum!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf H G M Kamp
De Mors 77
7631BA Ootmarsum

tel: 0541-292530

Extra informatie

Aannemersbedrijf H G M Kamp    
Aannemersbedrijf H G M Kamp in Ootmarsum is al meer dan 30 jaar actief op diverse bouwterreinen. Ons bouwteam bestaat uit zo’n 10 professionals, die stuk voor stuk staan voor kwaliteit en degelijkheid. Traditioneel vakmanschap vinden we belangrijk, maar dan wel gecombineerd met de nieuwste materialen en technieken. Het is dan ook niet voor niets dat we onze medewerkers jaarlijks laten bijscholen, ook op het gebied van milieu en veiligheid. 
 
Totaalpakket 
 
Kiest u voor aannemersbedrijf Kamp, dan kiest u voor een totaalpakket. Wij doen meer dan bouwen alleen. Ook voor statische en EPN berekeningen of technische tekeningen van bijvoorbeeld vloeren en constructies kunt u bij ons terecht. Daarnaast hebben we een goed uitgeruste werkplaats voor machinaal timmerwerk. 
 
Leermeesters 
 
We vinden het belangrijk dat ook de leerlingen binnen ons bedrijf de fijne kneepjes van het vak goed onder de knie krijgen. Daarvoor hebben we drie leermeesters in dienst. Een goede begeleiding werkt namelijk motiverend en dat bevordert de prestaties. En dat komt onze opdrachtgevers weer ten goede. 
 
Hoge kwaliteitseisen 
 
Van onze bouwpartners verwachten we hetzelfde niveau als van ons eigen bedrijf. We werken dan ook uitsluitend met toeleveranciers en onderaannemers die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wijzelf. 
 
Scherp gecalculeerd, scherp gecontroleerd, scherp gepresenteerd 
 
Kwaliteit en prijs zijn even belangrijk, vinden we. Daarnaast houden we van heldere afspraken. Dat vertaalt zich in duidelijke calculaties die ook voor niet-ingewijden uit de bouw inzichtelijk zijn. Vanzelfsprekend nemen we alle tijd om onze offertes toe te lichten. We weten hoe vervelend het is voor onze opdrachtgevers als oplevertermijnen overschreden worden. Met een bijzonder zorgvuldige planning zorgen wij ervoor dat dat niet gebeurt. Die stiptheid geldt trouwens ook als u bij ons een afspraak wilt maken voor een oriënterend gesprek of een vrijblijvende offerte. Wij richten ons op uw agenda. Bij ons kunt u ook ’s avonds of op zaterdag terecht. Enfin, dat merkt u vanzelf als u contact met ons opneemt…

Specialiteit
  • Badkamer  
  • Kantoor  
  • Veranda  
  • Vloeren  
  • Woningbouw  
  • Woningen