Aannemers
K & S Aannemersbedrijf BV in
Ridderkerk
<<=Terug naar plaats Ridderkerk
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Ridderkerk!

Maak uw keuze:
K & S Aannemersbedrijf BV
Voorzand 30
2984BH Ridderkerk

tel: 0180-424278

Extra informatie

Kwaliteit en service staan centraal bij K&S Aannemersbedrijf. Bouwen, verbouwen en het verzorgen van onderhoud is ons vak. Dit doen we met zorg, kwaliteit en een persoonlijke benadering.   
K & S Aannemersbedrijf BV verzorgt alle voorkomende bouwwerkzaamheden. Wij richten ons op nieuwbouw, grote en kleine verbouwingen, en renovatie bij bedrijven en particulieren. Planningen halen, afspraken stipt naleven, calculaties nakomen, persoonlijke aandacht voor de klant en vakwerk, daar staan wij voor in. 
 
K & S Aannemersbedrijf BV heeft de ervaring en kennis in huis om het gehele traject aan te kunnen bieden. Dus van ontwikkeling tot en met de uitvoering van uw bouwproject. 
K & S Aannemersbedrijf BV realiseert uiteenlopende bouwprojecten, van groot tot klein. 
 
Door meer dan 20 jaar ervaring en vakmanschap haalt u met ons een specialist in huis met oog voor afwerking en kwaliteit. 
 
Voor grote en kleine verbouwingen zijn wij u graag van dienst. Onze specialisaties zijn onder andere het plaatsen van aanbouwen, dakopbouwen en dakkapellen. Maar ook voor overige verbouwingen bent u bij K &S Aannemersbedrijf aan het juiste adres. 
 
Heeft u een nieuw pand gekocht? Of voldoet uw woning of bedrijfspand niet langer aan uw wensen? Door een gebouw op een andere manier in te delen, of door het vervangen van oude kozijnen of isolatie kunt u vaak heel wat aan comfort en uitstraling winnen. 
 
K & S Aannemersbedrijf BV is gespecialiseerd in bouwen en verbouwen en wij zorgen er met zorg en toewijding voor dat u zich prettig voelt, tijdens en na de verbouwing! Dat doen wij door netjes te werken, correct te zijn tegen opdrachtgevers en alle spullen op te ruimen tijdens en na afloop van de werkzaamheden. 
 
K & S Aannemersbedrijf BV doet diverse verbouwingsprojecten op het gebied van: 
 
• Aanbouw 
• Dakopbouw 
• Aanbouw 
• Serre 
 
Wij bespreken uw wensen graag tijdens een vrijblijvende afspraak. 
 
Nieuwbouw 
 
Bij nieuwbouw komt heel wat kijken en veel mensen maken een nieuwbouwtraject maar één keer in hun leven mee. 
 
Daarom vinden wij het belangrijk om u persoonlijk te begeleiden en regelmatig met u en uw architect te overleggen over de voortgang van het project. Tijdens de bouw kunt u alle bouw gerelateerde zaken met een gerust hart aan ons overlaten. Wij leveren maatwerk zoals u het graag ziet. Zo kunt u zich concentreren op het maken van de juiste keuzes. 
 
K & S Aannemersbedrijf BV doet diverse nieuwbouwprojecten op het gebied van: 
 
• Woonhuizen 
• Utiliteitsbouw 
• Schuren / Garages 
 
Renovaties 
 
Renoveren is een vak apart, daarvoor gaat u naar een specialist. 
 
Het renoveren van bestaande bouw vraagt vakmanschap en expertise. K&S Aannemersbedrijf beschikt over beide en adviseert u graag over de mogelijkheden. 
 
Met respect voor het karakter van het gebouw passen wij het voor u aan de eisen van deze tijd aan. Daarbij renoveren wij in de stijl die u of uw architect voor ogen heeft en leveren kwalitatief maatwerk. Dat realiseren wij door het toepassen van moderne bouwmaterialen met een authentieke stijl. 
 
K&S Aannemersbedrijf doet diverse renovatieprojecten op het gebied van: 
 
• Dakisolatie 
• Dakrenovatie 
 
Vastgoed onderhoud 
 
Een bedrijfspand verdient aandacht, ook wanneer het al gebouwd is. Regelmatig onderhoud is van groot belang. Het beperkt de kans op calamiteiten en verlengt de levensduur. Wij voeren reeds vastgoed onderhoud uit bij veel gerenommeerde bedrijven. U kunt hier eventueel een referentielijst voor opvragen. 
 
Er zijn altijd kleine mankementen die na verloop van tijd kunnen ontstaan. Wanneer u deze direct aanpakt, voorkomt u grotere problemen. Daarbuiten zijn wij u graag van dienst voor het creëren van nieuwe werkplekken, schilderwerk, complete stofferingen en nog veel meer. 
 
Vertrouw op de specialisten van K&S Aannemersbedrijf. Wij verrichten uw onderhoudswerkzaamheden snel en vakkundig. Graag informeren wij u vrijblijvend over de mogelijkheden. 
 
K & S Aannemersbedrijf BV doet diverse vastgoedonderhoud projecten op het gebied van: 
 
• Bedrijven 
• VVE 
• Sportverenigingen