Aannemers
Aannemersbedrijf Hanegraaf BV in
Rijsbergen
<<=Terug naar plaats Rijsbergen
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van diverse bedrijven in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct aan te vragen. U ontvangt eenmalig een email.

Aanschaf, installatie of inhuren van:
Aannemersbedrijf Hanegraaf BV
De Waterman 26
4891TL Rijsbergen

tel: 076-5961274

Extra informatie

De nadruk ligt hierbij op referentieprojecten welke wij naar tevredenheid van onze klanten hebben uitgevoerd. De tast- en zichtbaarheid is een van de vele leuke en interessante aspecten van ons vak; je kunt zien wat je gemaakt heb en daarmee laten zien wat je kunt.   
Of men een bouwwerk ‘mooi’ vindt is veelal stijl– en smaakgebonden. Onze doelstelling is daarom ‘goed’ bouwen, ongeacht de stijl; van kubistische– tot notariswoning. Juist daarom zetten wij op onze internetpagina een breed spectrum van bouwstijlen van onze referentieprojecten in de schijnwerpers. Wij beseffen ons dat je zo ‘goed’ bouwt, als een klant de kwaliteit van je werk ervaart. Wij zijn er daarom trots op dat wij een groot aantal klanten bereid hebben gevonden zich als referentie beschikbaar te stellen. 
 
Mocht u na het lezen, meer informatie willen ontvangen over ons bedrijf of geheel vrijblijvend een persoonlijk gesprek willen aanvragen, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. 
 
Ons bedrijf is actief in zowel de woning– als utiliteitsbouw met een vaste kern van circa 20 medewerkers. Als familiebedrijf, inmiddels de derde generatie, bouwen wij voort op een jarenlange ervaring en expertise in de sector. Ons bedrijf is gevestigd aan bedrijventerrein De Waterman te Rijsbergen, waar wij beschikken over een compleet uitgeruste eigen machinale werkplaats, wat uitzonderlijk te noemen is voor een bedrijf van onze schaal en grootte. 
 
Op het gebied van woningbouw zijn wij met name actief in de vrije sector bouw. Klanten kunnen, indien gewenst, het complete scala van de benodigde werkzaamheden en activiteiten, uiteenlopend van het uitvoeren van constructieberekeningen, tekenwerk, vergunningaanvraag tot het daadwerkelijke bouwproces zelf aan ons toevertrouwen. Wij zorgen voor een correcte afhandeling, waar nodig in samenwerking met een van onze vaste onderaannemers. Onze klanten hebben daarbij één aanspreekpunt, want zij als een enorm voordeel ervaren in het onoverzichtelijke bos van wet-, regelgeving, instanties en betrokken partijen. Daarbij maken wij gebruik van onze ervaring in het beheersen en plannen van complexe trajecten en contacten met de betrokken instanties en partijen, opgedaan bij onze eigen activiteiten op het gebied van projectontwikkeling. 
 
Door de jarenlange ervaring, uiteenlopend van ruwbouw tot compleet afbouwen, voor een veelheid aan gebruiksdoeleinden, uiteenlopend van woningbouw tot utiliteitsbouw, beschikken wij over de juiste kennis om te voldoen aan de steeds zwaarder en complexer wordende eisen, die zowel overheid als opdrachtgevers stellen. 
 
Kortom, een betrouwbare partner met de juiste schaal; klein genoeg om flexibel te kunnen voldoen aan en te kunnen anticiperen op uw eisen als klant, zowel particulier als zakelijk, en groot en ervaren genoeg om, indien gewenst, de complete keten in bouwtrajecten te beheersen en te voldoen aan de toenemende complexiteit van het bouwproces.

Specialiteit
  • Kozijnen  
  • Schilderwerk  
  • Woningbouw