Aannemers
Aannemersbedrijf Sneep Arjen in
Soest
<<=Terug naar plaats Soest
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Soest!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Sneep Arjen
Willem de Zwijgerlaan 53
3761CP Soest

tel: 035-6025177

Extra informatie

In 1995 is Aannemersbedrijf Sneep Arjen opgericht en heeft ruime ervaring op het gebied van bouw, verbouwen en onderhoud waarbij kwaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan.   
Wij verrichten diverse projecten zoals onderhoudswerk (kozijnen, deuren, daken), renovatie, badkamers, keukens, uitbouwen, lichtstraten, kelders, isoleren, stukadoors- en schilderwerkzaamheden. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk particulieren maar ook scholen, kerken en enkele bedrijven behoren tot mijn klantenkring. 
 
Kortom wij kunnen u helpen met het realiseren van uw (ver)bouwplannen vanaf het adviestraject tot en met de uitvoering ervan.  
 
 
Hoe werken wij? 
 
Na het contact maakt Arjen een afspraak om het werk op te nemen, hierbij worden de wensen doorgenomen en volgt een op maat gesneden advies en maken wij een (vrijblijvende) offerte. Hierin is duidelijk uiteengezet wat de werkzaamheden zullen zijn en de te gebruiken materialen. Indien u zich hierin kunt vinden spreken we, in overleg met de klant, een uitvoeringsdatum af en volgt een opdrachtbevestiging in tweevoud welke door beide partijen wordt ondertekend voor akkoord. 
 
Vervolgens kan de uitvoering beginnen. 
 
Wij zullen onze uiterste best doen om uw opdracht correct uit te voeren. Wij werken met korte lijnen en vinden kwaliteit en het gewenste eindresultaat zeer belangrijk!

Specialiteit
  • Badkamers  
  • Deuren  
  • Keukens  
  • Water