Aannemers
Aannemersbedrijf Van Ooijen in
Soest
<<=Terug naar plaats Soest
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Soest!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Ooijen
Soesterbergsestraat 148
3768 MD Soest

tel: 035 - 5313755

Extra informatie

Verbouw Nieuwbouw Renovatie Onderhoud   
Wilt u een aannemer die meedenkt in uw stijl en bouwt met kwaliteit, dan bent u bij Aannemersbedrijf Van Ooijen aan het juiste adres. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht voor elke klant en er wordt tijd genomen om de zaken goed door te spreken en op papier te zetten. Een ervaren en vakkundig bouwbedrijf uit Soest. 
 
Al ruim 30 jaar is Werner Van Ooijen actief op het gebied van verbouw, nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. De specialiteit van het bedrijf is het toevoegen van waarde aan oude authentieke huizen door verbouw en aanbouw. Het bedrijf is centraal in Nederland gevestigd in Soest aan de Soesterbergsestraat. Er wordt samengewerkt met een netwerk van dienstverleners in de bouw, zodat alles via één contactpersoon geregeld kan worden voor uw verbouwing, wel zo prettig. 
 
Maakt u vrijblijvend een afspraak op locatie of vraag een offerte aan. Dit kan rechtstreeks met Werner van Ooijen of via het contactformulier. 
 
Een goed gesprek, het beste begin 
 
Voorafgaand aan iedere samenwerking voor bouw, verbouw of renovatie worden eerst de wensen, verwachtingen, mogelijkheden en uw persoonlijke smaak met u doorgenomen in een prettig gesprek. Door de vele ervaring die Van Ooijen met zich meedraagt is het meestal eenvoudig om antwoorden te krijgen op vragen die u heeft over de mogelijkheden. Samen met Van Ooijen wordt een beeld gevormt van wat het uiteindelijke resultaat zou moeten of kunnen worden, eventueel ondersteunt met een aantal schetsen. 
 
Ook is het mogelijk puur eens om de tafel te gaan zitten voor advies, zonder dat u direct wilt bouwen. Er kan dan bijvoorbeeld gekeken worden naar de verschillende bouwstijlen, gebruikte bouwmaterialen, vergunningen en een raming van kosten voor verschillende bouwonderdelen. U betaald alleen de advieskosten en dit verplicht u verder tot niets. Niet alleen voor de bouw, maar ook voor een goed en gedegen advies is Bouw- en Adviesbureau Van Ooijen een gedegen partner. 
 
Tevreden klanten 
 
De familie De Boer uit Zeist liet hun huis rigoreus verbouwen door Aannemersbedrijf Van Ooijen. De kinderen werden groter en hadden steeds meer behoefte aan eigen ruimte in huis. Dit was niet echt aanwezig, maar door de ontzettend mooie ligging van het huis aan de rand van het bos, wilde de familie niet naar een ander huis. Een omvangrijke verbouwing was het enige dat mogelijk leek. Van Ooijen heeft een aantal keren met de familie om de tafel gezeten en gevraagd wat de wensen zijn, niet alleen in ruimte, maar ook in licht en praktisch gebruik, geluid(soverlast). Hierna werden de tekeningen gemaakt en na akkoord op de offerte is de bouw gestart. Vader De Boer: "Nu heeft iedereen in huis zijn eigen ruimte, niet gehorig en makkelijk opgeruimd en schoon te houden. Een absolute verbetering van ons woongenot."