Aannemers
Aannemersbedrijf Walet in
Soest
<<=Terug naar plaats Soest
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Soest!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Walet
Weteringpad 34
3762EN Soest

tel: 035-6017797

Extra informatie

Hier willen wij u graag kennis laten maken met ons aannemersbedrijf en u laten zien wat er allemaal bij een vakkundig uitgevoerde verbouwing komt kijken. Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten wij van u bij een verbouwing?   
Wat wij van u verwachten is vrij eenvoudig te beantwoorden, u geeft aan wat uw wensen zijn en wat het budget is. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje en nemen samen alles goed door, zodat er geen onduidelijkheden meer bestaan. Hierna wordt de begroting gemaakt en u ontvangt de vaste prijsopgave. Na uw akkoord gaan wij aan het werk. Tijdens het werk zorgen wij er altijd voor, dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. 
 
Hoe wij ervoor zorgen dat het werk niet ùw maar ònze zorg is, kunt u in de pagina's onder het menu informatie lezen. 
Wij hopen u, nu of in de toekomst, van dienst te kunnen zijn met het bouwen, verfraaien of onderhouden van uw woning of bedrijfspand, zodat u daar weer optimaal van kunt genieten. 
 
Belangrijk is dat u rechtstreeks met de daadwerkelijke bouwer / uitvoerder van het werk aan tafel zit. 
 
Hierdoor bent u verzekerd van mijn praktische inzichten en advies , betaalbare oplossingen en een realistische werkplanning. 
Wij verzorgen, desgewenst alles voor u, van het ontwerp tot en met de sleutelklare oplevering. Wij werken met zeer korte lijnen, één contract partij en één aanspreek punt voor al uw vragen en wensen.  
 
Onze werkwijze 
 
Indien u graag wilt dat uw woning door vaklieden wordt gebouwd of verbouwd, kunt u allereerst contact opnemen met Piet Walet om een offerte op te vragen. Vaak zal hij dan een afspraak met u maken en bij u thuis langskomen om de situatie te bekijken en al uw wensen goed met u doorspreken. Hij kan u dan gelijk vertellen of de gewenste aanpassing van uw woning wel mogelijk is en wat de eventuele consequenties van de verbouwing zijn. Als alles dan duidelijk is, zal hij op kantoor een offerte voor u uitwerken en u deze dan toezenden. U kunt de offerte dan in alle rust thuis doornemen. Voor eventuele vragen, aanpassingen en/of opmerkingen kunt u uiteraard altijd contact met hem opnemen. Als u heeft besloten om ons de opdracht te gunnen, begint het eigenlijke werk pas. We maken met u de afspraak wanneer het werk van start zal gaan en hoeveel tijd het werk in beslag zal gaan nemen. Het werk wordt altijd uitgevoerd voor een vooraf bepaalde vaste prijs. Er worden definitieve tekeningen gemaakt en ondertussen gaan wij de benodigde materialen inkopen en de werkplanning maken. Zo zorgen we ervoor dat er zonder onnodig oponthoud kan worden doorgewerkt. 
 
Wij hebben zelf de nodige timmerlieden in dienst. Afhankelijk van het soort werk huren we eventueel benodigde extra mankrachten in, waaronder ook een schilder, een tegelzetter, een loodgieter of een elektricien. Kortom alle vakmensen die nodig zijn om het werk compleet te maken. Ook deze vaklieden werken voor gerenommeerde bedrijven, zodat we zeker zijn dat al het geleverde werk van goede kwaliteit is. 
 
Deze werkwijze garandeert u dat er met de grootst mogelijke zorg met uw woning of bedrijfspand wordt omgegaan. Iedereen voert het vak uit waarin hij gespecialiseerd is en waarbij hij ook garant staat voor vakwerk. Wij zorgen ervoor dat de materialen en mensen op het juiste moment ter plaatse zijn, zodat alles soepel verloopt. U hoeft alleen maar te zorgen voor de toegang tot de woning, wij doen de rest. 
 
Zoals u ziet bent bij ons geen projectnummer, maar een individu die ons het vertrouwen schenkt om uw eigendom naar uw wensen te verfraaien of onderhouden. Uiteraard willen wij het door u geschonken vertrouwen niet schenden. Wij zijn erbij gebaat dat u uw omgeving met trots kan laten zien hoe prachtig uw woning is verbouwd, zonder dat u hier enige last van hebt ondervonden. 
 
Het zijn vaak de details die het hem doen. Zo is het bijvoorbeeld een kleine moeite om tijdens de werkzaamheden die veel stof veroorzaken, de betreffende ruimte hermetisch af te sluiten zodat u naderhand niet uw hele huis hoeft af te stoffen.

Specialiteit
  • Dakkapel  
  • Haard  
  • Kozijnen  
  • Verwarming  
  • Vloer  
  • Garage  
  • Kantoor  
  • Vloeren