Aannemers
Van Elp Bouwbedrijf B.V. in
Staphorst
<<=Terug naar plaats Staphorst
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Staphorst!

Maak uw keuze:
Van Elp Bouwbedrijf B.V.
Burg Janssenstraat 8
7951 TG Staphorst

tel: 0522 - 464842

Extra informatie

Van Elp Bouwbedrijf B.V.   
Van Elp Bouwbedrijf B.V. is opgericht in juli 2000 door Henk van Elp. Na jaren bij een aannemer gewerkt te hebben als allround timmerman en het behalen van zijn aannemers diploma vond hij het tijd om zijn droom te verwezenlijken en voor zichzelf te beginnen. 
 
In de eerste maanden alleen, maar al gauw waren de werken te groot en werd de eerste werknemer aangenomen. Zo gingen de ontwikkeling verder tot een bedrijf wat het nu is met acht medewerkers. Daarnaast word nog veel werk uitbesteed aan onderaannemers 
 
In de eerste jaren werd een loods gehuurd bij pa en ma op de boerderij voor werkplaatstimmerwerk en opslag van materieel. Het calculeren en de administratie werd gewoon op de zolderkamer gedaan. In 2003 kregen we de kans bouwgrond te kopen op het industrieterrein “de Baarge” te Staphorst, hier werd dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Zo konden we in 2004 na het aanvragen van alle vergunningen beginnen met de bouw van het bedrijfspand met kantoor aan de Burg Janssenstraat waar we dan nu gevestigd zijn. 
 
De werkzaamheden bestaan uit het aannemen van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie van woningen en (bedrijfs)gebouwen. Bouwbedrijf Van Elp is zoals u mag verwachten van een Staphorster aannemer betrouwbaar en flexibel, maar ook duurzaamheid is bij ons erg belangrijk. 
 
Om blijvend goede kwaliteit te kunnen leveren en om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen worden alle medewerkers gedurig geschoold en zijn we lid van SBR. 
Voor de belangenbehartiging van ons en onze klanten zijn we lid van de NVBU (Noordelijke Vereniging Burgerlijke en Utiliteitsbouw) 
Om al deze garanties te kunnen waarborgen is Bouwbedrijf Van Elp lid van Woningborg.