Aannemers
Aannemersbedrijf Ophelders in
Susteren
<<=Terug naar plaats Susteren
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Susteren!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Ophelders
Marktstraat 20
6114HS Susteren

tel: 046-4490008

Extra informatie

AANBOUW   
Heeft u al eens gedacht aan een aanbouw? Soms kunnen die paar meters erbij net het verschil uitmaken tussen een kleine keuken of een riante woonkeuken. Of krijgt uw woning een geheel ander vooraanzicht door de nieuwe erker. Misschien wilt u een serre waardoor uw woonkamer flink groter wordt. Een aanbouw kan op vele manieren gerealiseerd worden. 
 
VERBOUWINGEN EN RENOVATIES 
 
Misschien wilt u de slaapkamers anders indelen? Wilt u meer ruimte creëren? Wilt u uw badkamer renoveren? Er zijn talloze redenen om te gaan verbouwen. Soms is het zelfs noodzakelijk om renovatiewerkzaamheden uit te voeren. Wij denken met u mee en nemen op vakkundige wijze de verbouwing van u over. 
 
TOTAAL CONCEPTEN 
 
Heeft u grote plannen met uw woning of bedrijfspand? Wilt u liever één aanspreekpunt? 
Dan bent u bij ons aan het goede adres. Graag nemen wij u alle zorgen uit handen door u een totaal concept aan te bieden waar wij voor u alles regelen van ontwerp tot realisatie van het project. Wij begeleiden het gehele project en onderhouden de contacten met architecten, constructeurs en onderaannemers. 
 
Vertel ons wat uw wensen zijn en wij realiseren het! Of het nu gaat om het maken van een dakkapel of de realisatie van een volledige aanbouw, bij ons is alles mogelijk. Snelheid, kwaliteit en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel. Snelheid om u zo kort mogelijk in de ongemakken van de verbouwing te laten zitten en kwaliteit en vakmanschap om u als tevreden klant achter te laten. 
 
Dus heeft u bouw- of verbouwplannen? Wij komen graag eens vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te bieden.

Specialiteit
  • Badkamer