Aannemers
Aannemersbedrijf Geurts BV in
Tegelen
<<=Terug naar plaats Tegelen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Tegelen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Geurts BV
Emmaplein 3
5932ED Tegelen

tel: 077-3732930

Extra informatie

Aannemersbedrijf Geurts BV is een zelfstandige onderneming die gespecialiseerd is in renovatie, onderhoud, inbraakpreventie, verbouw- en aanbouw-werkzaamheden.   
Het bedrijf is opgericht in 1977 en omvat een vakbekwaam team dat onder meer bestaat uit tegelzetters, slopers, stukadoors, metselaars en timmerlieden. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een solide organisatie met veel capaciteiten. 
 
Bij het uitvoeren van onze werkzaamheden staan kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit hoog in het vaandel. De werkzaamheden worden op een correcte manier en in goed onderling overleg met de opdrachtgever of directievoerende uitgevoerd. Bij het uitvoeren van overige werkzaamheden werken wij nauw samen met gespecialiseerde onderaannemers. 
 
Bij calamiteiten zijn we onze vaste relaties gaarne optimaal behulpzaam doormiddel van een 24-uur service. Mede hierdoor kunnen wij enkele vaste relaties tot onze opdrachtgevers rekenen waaronder woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen, kloosters, woonzorgcomplexen en particulieren.

Specialiteit
  • Renovatie en onderhoud 
  • Inbraakpreventie 
  • Verbouw en aanbouw 
  • 24-uur service