Aannemers
Aannemersbedrijf John Joosten in
Uitgeest
<<=Terug naar plaats Uitgeest
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Uitgeest!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf John Joosten
Kruiskamplaan 141
1911 LN Uitgeest

tel: 0251-211000

Extra informatie

Over ons   
Aannemersbedrijf John Joosten is gevestigd in Uitgeest. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit verbouw-, renovatie- en onderhoudswerkzaamheden aan woningen en bedrijfspanden, welke voornamelijk in de regio Kennemerland worden uitgevoerd. Hierbij wordt gewerkt met een team van vaste onderaannemers. Naast particulieren behoren ook bedrijven en overheidsinstellingen tot onze opdrachtgevers. 
Door onze vele jaren ervaring en grote bouwkundige kennis zijn wij in staat zelfs de meest gecompliceerde bouwwerken en constructies te realiseren. 
 
Historie 
 
Aannemersbedrijf John Joosten is een zelfstandige onderneming die sinds 1998 actief is in de regio Kennemerland en omstreken. 
In de beginjaren van ons bedrijf werkten we in een samenwerkingsverband met timmerbedrijf C&B. In dit verband hebben wij veel werkzaamheden verricht voor Stichting de Fedra, een overkoepelende organisatie voor scholen. (zie projecten). 
Sinds enkele jaren werken wij zelfstandig met een vaste groep onderaannemers, zodat wij ook in de toekomst garant kunnen staan voor vakmanschap en kwaliteit.