Aannemers
Aannemersbedrijf Arie Pool in
Uithuizen
<<=Terug naar plaats Uithuizen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Uithuizen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Arie Pool
Menkema's Uiterdijk 4
9981TM Uithuizen

tel: 0595-434411

Extra informatie

Over Aannemersbedrijf Arie Pool   
Aannemersbedrijf Arie Pool bestaat sinds 2005. Na 20 jaar ervaring te hebben opgedaan bij Aannemersbedrijf J.P. Pool b.v. te Warffum is Arie Pool zijn eigen bouwbedrijf begonnen. 
 
Aannemersbedrijf Arie Pool heeft in de afgelopen 7 jaar zijn bestaansrecht verkregen door het leveren van optimale kwaliteit van bouwen en verbouwen. Het bedrijf gaat met de tijd mee en is daardoor continue op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de bouwwereld. 
 
Aannemersbedrijf Arie Pool is werkzaam in de hele provincie Groningen en het noorden van Drenthe. Met de meeste werkzaamheden in Haren, Glimmen, Groningen, Veendam, Appingedam, Delfzijl, Warffum en Uithuizen. 
Onze werkwijze begint met het bespreken van uw bouwwensen. Wij zullen aan de hand van uw wensen en eventueel budget, een passende offerte maken. Zodra we de handen kunnen schudden, gaan we over tot het bestellen van het materiaal wat nodig is voor uw project. Vervolgens gaan we het project uitvoeren. Gedurende het gehele proces zult u ervaren dat de communicatie lijnen kort zijn. Het is onvermijdelijk dat er tijdens het proces veranderingen optreden dit kan betekenen dat de kosten meer of minder worden. Wij zullen het zogenaamde meerwerk pas uitvoeren na overleg en uw schriftelijke toestemming. 
 
Vrijblijvend 
 
Wij maken altijd een vrijblijvende offerte. Dit betekent dat u nergens aan vast zit.Wanneer u een offerte aanvraagt via onze website of via andere sites, maken wij het liefst een afspraak om uw wensen door te nemen. Dit kan ook ’s avonds of in de weekenden. Soms is het niet mogelijk om een afspraak te maken, wij maken dan op basis van de door u gegeven informatie een vrijblijvende offerte. 
Wij nemen een week nadat u uw offerte heeft ontvangen, contact met u op. Zo kunnen wij eventuele vragen beantwoorden en/of een vervolg afspraak maken. Natuurlijk mag u altijd contact met ons opnemen. 
 
Onze garanties en voorwaarden 
 
Uw bouwwensen worden van het begin tot de oplevering in acht genomen. U kunt altijd met vragen bij ons terecht, ook in de weekenden en ’s avonds. 
Het vertrouwen dat uw project op een degelijke, verantwoordelijke, ambachtelijke manier tot het gewenste resultaat word gebracht. 
Wij werken volgens de AVA voorwaarden. 
Wij zijn altijd verzekerd tijdens de werkzaamheden met de CAR en aansprakelijkheidsverzekering.

Gespecialiseerd in 
 • Advies voor alle voorkomende bouwwensen 
 • Complete verbouwingen 
 • Dakkapellen of dakopbouw 
 • Schuren, loodsen of bijgebouwen steen en hout 
 • Maken, leveren en plaatsen houten kozijnen 
 • Maken van eigen kozijnen 
 • Leveren en plaatsen isolatieglas, kunstofkozijnen-deuren-schuifpuien 
 • Serres 
 • Dakisolatie en dakpannen 
 • Onderhoud en dakpannen 
 • Renovatie pannen en platte daken 
 • Vlonderbouw hout en kunststof