Aannemers
Bouwpartners Valkenswaard in
Valkenswaard
<<=Terug naar plaats Valkenswaard
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Valkenswaard!

Maak uw keuze:
Bouwpartners Valkenswaard
Dragonder 9
5554 GM Valkenswaard

tel: (040) 2070001

Extra informatie

Welkom bij Bouwpartners Valkenswaard   
Heeft u verbouw- of nieuwbouwplannen en bent u op zoek naar de ideale (bouw)partner? 
Met het bezoek aan onze site heeft u reeds de eerste stap genomen. Wij stellen ons graag aan u voor! 
 
Wij zijn Bouwpartners Valkenswaard: een kleinschalig bouwbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in (ver)bouwen van woningen voor particulieren. Wij profileren ons als een gelijkwaardige (bouw)partner die met enthousiasme, passie, kennis en ervaring uw bouwproject realiseert. 
 
Wie zijn wij? 
 
Wij zijn een ervaren, betrokken en vakbekwame bouwpartner. Dit geldt ook voor onze vaste onderaannemers en leveranciers. Wij zijn flexibel en kunnen alle uiteenlopende bouwwerkzaamheden voor u realiseren. Van het vervangen van een raamkozijn tot en met een complete nieuwbouwwoning: u bent bij ons aan het juiste adres. 
 
Door onze ervaring beseffen wij als geen ander dat er tijdens de voorbereiding en tijdens de bouw veel keuzes gemaakt moeten worden. Dit is een intensieve periode waarin wij u graag intensief begeleiden en ontlasten. 
 
Een goede voorbereiding is een vereiste om het bouwproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door vooraf uw wensen duidelijk met ons af te stemmen en vast te leggen kunnen we verrassingen tijdens de uitvoering voorkomen. Door onze kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid blijven we flexibel en kunnen we uw eventuele wijzigingen tijdens het bouwproces makkelijk doorvoeren. 
 
Want een klant die tevreden is met het eindresultaat is ons streven! 
 
Hopelijk bent u net zo enthousiast als wij zijn en onderneemt u de volgende stap: neem contact met ons op! 
 
Bouwpartners Valkenswaard bv 
 
Onze werkwijze 
 
Persoonlijk klantencontact staat bij ons hoog in het vaandel! Om het bouw- en voorbereidingsproces te laten slagen is er vertrouwen en een heldere communicatie noodzakelijk. Daarom heeft u vanaf het eerste contact te maken Patrick van der Looij, het aanspreekpunt van Bouwpartners Valkenswaard. 
 
Patrick komt bij u langs om samen met u uw wensen op te nemen om daarna een uitgebreide en gespecificeerde offerte voor u te maken. Deze komt hij persoonlijk toelichten. 
 
Als de offerte akkoord is wordt er een opdrachtbevestiging opgemaakt. Bij de opdrachtbevestiging volgt ook meteen een gedetailleerde planning van de werkzaamheden. Dit is de leidraad voor een goede voorbereiding en uitvoering. Zodra de opdrachtbevestiging getekend is, wordt er gestart met de voorbereiding. Dit is noodzakelijk om onze strakke planning te kunnen realiseren. Ook worden hieraan keuzemomenten gekoppeld. Na de start van het project voeren wij de werkzaamheden onafgebroken uit. Dit om u zo min mogelijk overlast te bezorgen en u zo snel mogelijk van het eindresultaat te kunnen laten genieten. 
 
Bij aanvang van de eerste werkzaamheden zal Patrick aanwezig zijn om zijn medewerkers aan u voor te stellen en ze te instrueren. Tijdens de uitvoering zal er op locatie structureel overleg met u plaatsvinden. Patrick is regelmatig op de bouw aanwezig om het werk in goede banen te leiden. 
 
Zodra de werkzaamheden gereed zijn wordt het project samen met u opgeleverd. De opleverpunten worden snel afgewerkt zodat u met een tevreden gevoel terugkijkt op het bouwproces en het eindresultaat.