Aannemers
Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw in
Volendam
<<=Terug naar plaats Volendam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Volendam!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw
Parallelweg 10
1131DM Volendam

tel: 0299-365215

Extra informatie

Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw   
Met circa 15 goed geschoolde en vakbekwame medewerkers bouwt Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw aan kwaliteit ’op maat’. In alle bouwsectoren: woning- en utiliteitsbouw, renovatie en groot onderhoud. Compleetheid in de dienstverlening, kwaliteit, flexibiliteit en een uiterst klantvriendelijke benadering staan daarbij voorop. Bij ieder project... en al sinds 1968. 
 
Kwaliteit als uitgangspunt 
 
Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw onderscheidt zich in de markt door een ver doorgevoerde kwaliteitszorg. Dat komt tot uitdrukking in de manier van werken, maar vooral in het resultaat. Hoogwaardige materialen en degelijk vakmanschap vormen daarbij de basis. Kwaliteit komt op de eerste plaats. Moderne bouwtechnieken en een organisatie met korte lijnen garanderen intussen een snelle uitvoering van projecten. Die manier van werken zorgt voor langdurige relaties met opdrachtgevers. Particulier, zakelijk en bij de overheid. Zo realiseerde Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw diverse projecten voor de gemeente Edam-Volendam. 
 
Concurrerende tarieven 
 
Naast kwaliteit is ook een scherpe prijsstelling een belangrijk argument. Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw beperkt zo'n overhead, werkt doelgericht en vertaalt die efficiency in concurrerende tarieven. Op die manier wordt een optimale prijs/kwaliteitsverhouding bereikt, die in veel gevallen beslissend zal zijn. 
 
Compleet en op maat 
 
Iedere discipline in de bouw, maar ook ieder project, stelt z'n eigen eisen. Nog veel belangrijker zijn de specifieke wensen van de betreffende opdrachtgever en/of gebruiker. Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw bouwt daarom op maat. Inventariseert vooraf uw wensen. En bepaalt samen met u, per fase, de voortgang en uitvoering. Zo ontstaat maatwerk, dat in alle opzichten geheel aan uw wensen voldoet. De eigen werkplaats biedt de mogelijkheid om grote delen voorbereidend werk in eigen huis te verzorgen. Door sommige onderdelen prefab te verwerken, bespaart Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw aanzienlijke tijd op de bouwplaats. En dus in het bouwproces zelf. 
 
Bouwen, een kwestie van vertrouwen 
 
Dat vertrouwen maakt Aannemersbedrijf Tol van Aart Bouw keer op keer waar. Wij nodigen u daarom uit om zelf de proef op de som te nemen. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen wij u graag meerr over onze manier van werken. En tonen u ook graag meerr staaltjes van ons kunnen dan deze brochure kan bevatten. Na een inventarisatie van uw wensen verstrekken wij u snel een vrijblijvende prijsindicatie.