Aannemers
Aannemersbedrijf Jongman BV in
Vollenhove
<<=Terug naar plaats Vollenhove
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Vollenhove!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Jongman BV
Productieweg 4
8325EZ Vollenhove

tel: 0527-241503

Extra informatie

Aannemersbedrijf Jongman BV is flexibel door een team van gemotiveerde vaklieden. Een ‘thuisfront’ dat zorgt dat afspraken nagekomen worden. Toeleveranciers en onderaannemers weten dat. Wij volgen de strenge kwaliteitseisen van KOMO-keur en zijn aangesloten bij het Bouwend Nederland. En al onze werken vallen onder BouwGarant.   
Naast woningverbetering, verbouwingen en onderhoud van woningen (dakkapel, aanbouw, etc.), bestaan onze werkzaamheden voor zestig procent uit nieuwbouw projecten. Voornamelijk vrijstaande woningen en villa’s, maar ook bungalows en twee-onder-een-kapwoning). Daarnaast bouwen we werkruimten voor bedrijven. 
 
We begeleiden onze bouwprojecten van A to Z, indien gewenst compleet met het tekenwerk en aanvraag bouwvergunning. Uiteraard vertalen wij daarbij uw eisen en inzichten naar een dragelijk kostenplaatje. Verder zijn referenties van projecten op ons kantoor te verkrijgen. 
 
Aannemersbedrijf Jongman BV is een allround bouwbedrijf in Vollenhove. ‘Allround’ betekend dat wij verschillende vakmannen in dienst hebben, zodat we elke klus in en om woningen en panden aankunnen. Daarnaast hebben we in de afgelopen 30 jaar, een uitgebreid netwerk van onderaannemers en specialisten opgebouwd. Hierdoor is kwaliteit gewaarborgd, tijdens uiteenlopende projecten. 
 
Van nieuwbouw en verbouw tot utiliteitsbouw en renovaties, we kunnen uw project van A tot Z uitvoeren. Als bouwbedrijf kunnen we ons onderscheiden door een passie voor timmerwerk. Daarom zijn we ook graag bezig met het afwerken van interieur. En is houtbewerking één van onze specialiteiten.