Aannemers
Aannemersbedrijf Hendrikse Bouw in
Wapenveld
<<=Terug naar plaats Wapenveld
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Wapenveld!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Hendrikse Bouw
Kanaaldijk 74 / A
8191 NC Wapenveld

tel: 06 46254997

Extra informatie

Aannemersbedrijf Hendrikse Bouw is al bijna 25 jaar gevestigd in Heerde. Ooit begonnen met klein timmerwerk, wat al snel uitgroeide tot meerdere grote bouwprojecten. Ondanks dat wij een klein bouwbedrijf zijn, kunnen wij dit doen d.m.v. onze vaste en zeer trouwe onderaannemers! Deze bedrijven verleggen de mogelijkheden van ons bouwbedrijf op een positieve manier.   
Door de jaren heen heeft aannemingsbedrijf Hendrikse bouw een trouwe klantenkring opgebouwd, in Heerde en omgeving. 
 
De belangrijkste specialisaties van ons bouwbedrijf zijn: 
 
  • Bouwen 
  • Verbouwen 
  • Renoveren 
  • Aanbouwen 
  • Opbouwen 
 
Van woningen in de vrije sector. Hierbij moet men ook denken aan alle werkzaamheden eromheen. Ook doen wij werkzaamheden zoals: Het zetten van schuren voor agrarisch gebruik, en privé gebruik. Vervangen kozijnen, kozijnen maken, glaszetten, badkamer renovatie's, tegelzetten, dakrenovatie's, etc. etc. Voor een geheel overzicht van werkzaamheden die wij uitvoeren, raad ik u aan om eens door onze projecten heen te scrollen. 
 
Wij zijn momenteel met zijn drieën, Vader , zoon, en 1 personeelslid. Vader & zoon hebben allebei de gehele reeks vakkundige diploma’s t/m het vakdiploma Aannemer. Dit garandeert vakmanschap en kundigheid van het bedrijf, van de praktijk t/m de bedrijfsorganisatie. Zodat u zich om niets zorgen hoeft te maken tijdens het realiseren van uw bouwproject.