Aannemers
Aannemersbedrijf Van Duin in
Warmenhuizen
<<=Terug naar plaats Warmenhuizen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Warmenhuizen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Duin
De Cres 5
1749DH Warmenhuizen

tel: 0226-392176

Extra informatie

Wij zijn een bouwbedrijf waar u terecht kunt voor al uw werkzaamheden op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Een van onze specialiteiten is het verbouwen en renoveren van historische gebouwen, maar uiteraard kunt u voor alles wat met bouwen te maken heeft bij ons terecht.   
Onder onze opdrachtgevers begeven zich o.a. particulieren, bedrijven, gemeentes, overheids instellingen, en woningbouwverenigingen. Daarnaast ontwikkelen en realiseren wij ook voor eigen rekening en risico kleinschalige projecten. 
 
Daar wij hechten aan persoonlijk contact en korte lijnen, kunnen de werkzaamheden geheel naar het idee van de opdrachtgever worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend staan daarbij service, kwaliteit en duurzaamheid voorop. 
 
Voor vragen over nieuwbouw, verbouw en renovatie of voor een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen. 
 
Ruim vijfentwintig jaar geleden is Bouwbedrijf van Duin door voormalig directeur Niek van Duin opgericht. Begin oktober 2011 is het bedrijf overgenomen door Frank de Nijs. Frank is 23 jaar mede-eigenaar geweest van een middelgroot aannemersbedrijf en heeft in deze tijd mee geholpen vele gebouwen van klein tot groot te bouwen, verbouwen en renoveren. 
 
Aannemersbedrijf Van Duin is een allround bouwbedrijf en heeft vele particuliere en zakelijke (vaste) klanten. Voor hen hebben wij in Noord-Holland vele woningen, kantoren, gebouwen en bedrijfspanden gerealiseerd en kleine en grote verbouwingen, renovaties en restauraties uitgevoerd. Om onze werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren, beschikken wij over een ruime eigen timmerwerkplaats met spuitinrichting aan de Cres 5 te Warmenhuizen. 
 
Onze kracht is de persoonlijke benadering van onze klanten. Vanzelfsprekend staan daarbij service, kwaliteit en duurzaamheid voorop