Aannemers
Aannemersbedrijf IBVreeswijk bv in
Weerselo
<<=Terug naar plaats Weerselo
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Weerselo!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf IBVreeswijk bv
Lemselosestraat 15
7595 ML Weerselo

tel: 0541-661424

Extra informatie

Welkom bij Aannemersbedrijf IBVreeswijk bv   
Aannemersbedrijf IBVreeswijk bv is een constructief en bouwtechnisch adviesbureau werkzaam op het gebied van beton–, staal– en houtconstructies voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Onze projecten zijn heel gevarieerd en betreffen zowel nieuwbouw als verbouw van onder andere woningen, stallen, bedrijfsgebouwen, scholen, kantoorgebouwen etc. 
 
U kunt bij ons terecht voor statische berekeningen en constructieve tekeningen voor al uw bouwwerken. Wij werken voor een groot aantal opdrachtgevers in de regio, waaronder architectenbureaus, aannemers en diverse particuliere opdrachtgevers. Wij werken met verschillende rekenprogramma's en al onze berekeningen voldoen aan de laatste NEN-EN normen. 
 
Heeft u (ver)bouwplannen en wilt u advies inwinnen of een offerte aanvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Klik hier voor onze contactgegevens. 
 
Op 1 januari 1986 richtte Frans Vreeswijk zijn eenmanszaak op onder de naam Adviesburo Vreeswijk. 
 
Frans begon kleinschalig met technische tekeningen, maar al snel nam het bedrijf al zijn tijd in beslag. Hij bouwde zijn eenmanszaak snel uit tot een goedlopend bouwtechnisch adviesburo en in 2004 kwam de eerste officiële personeelsuitbreiding... zoon Bas kwam in dienst. 
 
Bas Vreeswijk is in 2003 afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft (Civiele Techniek). Hij begon zijn loopbaan bij een constructiebureau in Veenendaal. Hij deed daar zijn eerste ervaring op en na een jaar besloot hij één dag per week in het bedrijf van zijn vader te gaan werken. Een paar jaar later stapte hij over naar een groot constructiebureau in Apeldoorn. Daar deed hij veel kennis en ervaring op van grotere projecten. Die ene dag werken in het bedrijf van Frans werden er al snel meer en de eenmanszaak werd in 2007 omgedoopt tot een vof met twee vennoten. In januari 2009 is Bas fulltime in het bedrijf gaan werken en vanaf dat moment draagt het bedrijf de naam IBVreeswijk b.v..