Aannemers
Aannemersbedrijf J & G Kampert in
Wekerom
<<=Terug naar plaats Wekerom
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Wekerom!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf J & G Kampert
Oud Willinkhuizerweg 3
6733 AK Wekerom

tel: 0318-456583

Extra informatie

Bij Aannemersbedrijf J & G Kampert kunt u terecht voor de meest uiteenlopende werken in de bouw. We voeren verschillende opdrachten uit in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratie.   
Daarnaast beschikken wij over een eigen productielijn voor kozijnen, ramen en deuren. Onze site schetst een beeld van ons kunnen maar we denken graag met u mee als het gaat om uw specifieke wensen. 
 
Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op en ondervind wat wij voor u kunnen betekenen. 
 
Aannemersbedrijf J & G Kampert is 28 februari 1977 opgericht als eenmanszaak. Als tweede personeelslid (1985) kwam Geurt Kampert in dienst die vanaf 2006 mede-eigenaar is. De bedrijfsnaam werd toen veranderd in Aannemersbedrijf J&G Kampert. Door toenemende werkzaamheden en het opzetten van eigen productielijn voor kozijnen, ramen en deuren is het personeelsbestand uitgebreid en werken er nu 15 mensen, waarvan 4 leerlingen. Wij zijn een door Fundeon erkend leerbedrijf waardoor wij deze leerlingen kunnen opleiden. 
 
Als bedrijf richten wij ons op het nieuwbouwen, verbouwen en restaureren/renoveren van woningen, bedrijfspanden maar ook het bouwen van een veranda en buitenverblijven e.d. Men vertrouwt op J&G Kampert vanwege onze ervaring waardoor we uiteenlopende en bijzondere opdrachten realiseren. We pakken het werk op een professionele manier aan waarbij het motto is: afspraak is afspraak.  
 
Duurzaam bouwen 
 
Duurzaamheid gaat over de schaarste, de hulpbronnen waarmee welvaart wordt voortgebracht, zowel nu als in de toekomst. De oppervlakte van de aarde is eindig; grondstoffen kunnen op raken; en de opnamecapaciteit van de atmosfeer en onze natuurlijke omgeving kent haar grenzen. We hebben maar een natuur daar zijn wij ons als Aannemersbedrijf J&G Kampert ons van bewust. 
 
Hierin denken wij als aannemer met u mee als het gaat om de nieuwe eisen volgens bouwbesluit. 
 
Meer Met Minder is een nationaal programma voor energiebesparing in de bestaande voorraad woningen en andere gebouwen. Het programma heeft tot doel om in de periode 2008-2020 het energieverbruik in minimaal 2,4 miljoen bestaande woningen en andere gebouwen met 30% te reduceren. Voor een nieuwbouw woning dient bij de aanvraag van de bouwvergunning een EPC-berekening ingediend te worden. Bij deze berekening wordt een aantal maatregelen gewogen, zoals isolatiewaarde gevels, vloeren en dak, ventilatiesysteem en verwarmingssysteem. De woning voldoet indien een EPC van 0,6 of minder gehaald wordt. 
 
Bij een Verbouwing of aanbouw van uw woning zoeken wij altijd naar het beste resultaat om uw woning energie zuiniger te maken. Deze maatregelen nemen wij vervolgens op in onze offerte zodat voor u inzichtelijk zijn wat de kosten zijn voor het energie zuiniger maken van uw woning. Ook verzorgen wij als aannemer evt. subisidie regelingen voor u kosteloos.Daarnaast energiezuinige woning bij verkoop structureel meer opleveren dan een slecht geïsoleerde woning. Mensen zoeken een woning met acceptabele totale woonlasten per maand en oplopende energiekosten hebben hierop een steeds grotere invloed.