Aannemers
Aannemersbedrijf Liemersbouw in
Westervoort
<<=Terug naar plaats Westervoort
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Westervoort!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Liemersbouw
Mollevite 26
6931KG Westervoort

tel: 026 3121343

Extra informatie

Aannemersbedrijf Liemersbouw is gevestigd te Westervoort en realiseert bouwprojecten in de particuliere en utiliteitssector op het gebied van nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Een ruime kennis van zaken, vakmanschap en capaciteit maken het ons mogelijk zeer uiteenlopende opdrachten te realiseren.   
Door onze moderne bedrijfsvoering zijn wij in staat om zowel kleinere opdrachten als complete nieuwbouwprojecten voor onze rekening te nemen. Ervaren vakmensen realiseren afwisselende projecten waarbij kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop staan. Indien gewenst, verzorgen wij voor u ook al het benodigde tekenwerk en de eventueel benodigde omgevingsvergunning (bouwvergunning). 
 
Kwaliteitsbouw, duurzaamheid en veiligheid zijn het fundament voor LiemersBouw BV. Niet alleen nu maar ook in de toekomst willen wij serieus omgaan met onze opdrachten, opdrachtgevers, materialen, milieu en niet in de laatste plaats met ons personeel. Mede daarom zijn wij trots op onze labels te weten: BouwGarant, VCA en Erkend Leerbedrijf. Bovendien zijn wij aangesloten bij Bouwend Nederland. Vanuit Bouwend Nederland is een imagocampagne gestart onder de naam “De Bouw Maakt Het” om gezamenlijk een positief beeld uit te stralen over de bouwsector. Dit ondersteunen wij van harte want de bouw is een innovatieve en boeiende sector! 
 
BouwGarant: 
 
Aannemersbedrijf Liemersbouw is aangesloten bij BouwGarant. BouwGarant-aannemers voldoen aan strenge eisen. Wanneer een aannemer hier niet aan voldoet, mag hij immers niet onder de BouwGarant-vlag werken. Want bij een BouwGarant-aannemer moet u kunnen rekenen op kwaliteit, heldere afspraken, grip op de kosten, service, betrouwbaarheid en de verBOUWgarantie. Zie voor meer informatie www.bouwgarant.nl. 
 
Erkend leerbedrijf: 
 
Aannemersbedrijf Liemersbouw hecht er zeer veel waarde aan dat de jeugd de kans en de ruimte krijgt om een beroepsopleiding in de bouw te volgen en met voldoende resultaat af te ronden. Wij stellen veelvuldig stage- en opleidingsplaatsen beschikbaar voor de meeste vormen van beroepsonderwijs in de bouw. Indien een leerling een positieve instelling heeft en zich voldoende voor het toekomstige beroep wil inzetten, kan hij of zij rekenen op deugdelijke en persoonlijke begeleiding. LiemersBouw BV is door Fundeon kenniscentrum beroepsonderwijs Bouw & Infra erkent als leerbedrijf. 
 
Aannemersbedrijf Liemersbouw is een VCA gecertificeerd bedrijf en heeft zich ten doel gesteld te zorgen voor een continue verbetering van Veiligheid, Gezondheid en Milieu met betrekking tot eigen- en ingehuurd personeel, het reduceren van ongevallen, incidenten, materiele – en milieu schade. Eén van de voorwaarden is om medewerkers die werkzaamheden te laten uitvoeren waarvoor ze voldoende kennis, kunde en ervaring hebben. Om een VCA certificaat te ontvangen en te behouden moet onze gehele bedrijfsvoering voldoen aan een aantal voorwaarden. Jaarlijks wordt LiemersBouw BV getoetst door een externe certificerende instantie waarbij beoordeeld wordt of wij voldoen aan de gestelde eisen en voorwaarden.