Aannemers
Aannemersbedrijf Eddy Peeters b.v. in
Wouw
<<=Terug naar plaats Wouw
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Wouw!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Eddy Peeters b.v.
Donkenweg 21
4724 SN Wouw

tel: 0165-303203

Extra informatie

Aannemersbedrijf Eddy Peeters b.v. is een zelfstandige bouwonderneming die sedert 1988 actief is op het gebied van de bouw. Wij beschikken over vakbekwame en meedenkende medewerkers.   
U kunt o.a. bij ons terecht voor nieuwbouw, verbouw, renovatie, dak renovatie, vervangen van kozijnen, maken van complete badkamers etc. Daarnaast zijn wij “kleine” klusjes zoals het repareren van een kozijn, het vervangen van een slot en het herstellen van inbraak-, water- en stormschades zeker niet vergeten. 
 
Een belangrijk voordeel voor onze klant is dat er maar een aanspreekpunt is, een verantwoordelijke die alles regelt incl. de contacten met eventuele onderaannemers, dit alles in goed overleg met de klant, kortom korte communicatieve lijnen. Voor het aanvragen van een bouwvergunning, bouwtekeningen en –berekeningen bent u ook bij ons aan het juiste adres. 
 
Bouwvergunning. 
 
Heeft u een bouwvergunning (omgevingsvergunning) nodig? 
Als u bouwwerkzaamheden wilt gaan uitvoeren, heeft u in principe een bouwvergunning (omgevingsvergunning) nodig maar dit geldt niet voor kleine onopvallende bouwwerken zoals dakkapellen, carports, serres (afhankelijk van de exacte afmetingen). Wilt u meer weten, neem vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer 0165-303203 of stuur een mail. 
 
Tijdelijke BTW-verlaging. 
 
De BTW op arbeidskosten voor verbouw en renovatiewerkzaamheden is vanaf 1-3-2013 tot 1-3-2014 verlaagd van 
21% naar 6%. Wanneer u verbouwplannen heeft, kunt u daar nu nog van profiteren. 
 
Realisatie appartementen Roosendaal. 
 
Op dit moment zijn wij druk bezig met het realiseren van 5 huurappartementen in het centrum van Roosendaal. 
De bouwfase waar het nu zich in bevindt is de afwerkfase. Heeft u interesse en wilt u op de hoogte gehouden worden, laat het ons weten. Wij kunnen u er alles over vertellen.