Aannemers
Van den Steen Aannemersbedrijf in
Zeewolde
<<=Terug naar plaats Zeewolde
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Zeewolde!

Maak uw keuze:
Van den Steen Aannemersbedrijf
Schepenveld 21/06
3891ZK Zeewolde

tel: 036-5226999

Extra informatie

Van den Steen Aannemersbedrijf is een Aannemersbedrijf dat zich sinds 1999 heeft ontwikkelt tot een veelzijdig bedrijf  dat zowel nieuwbouw, onderhoud, renovatie en verbouwingen volledig en vakkundig uitvoert voor particulieren en bedrijven. Bent u benieuwt of wij iets voor u kunnen betekenen kijk dan ons rond op onze site of neem contact met ons op via telefoon of mail. 
 
Over Van den Steen Aannemersbedrijf  
 
Van den Steen Aannemersbedrijf is een bedrijf dat zich richt op uitbouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden. Om tot een goed eindresultaat te komen is communicatie van groot belang, dit is alleen mogelijk als het contact met de klant goed en eerlijk verloopt. Gedurende de hele bouw houden wij nauw contact met de klant over de voortgang van de werkzaamheden en of alles naar wens verloopt. Op deze manier kunnen we eventuele wijzigingen of wensen tijdig doorvoeren en aanpassen. Ons moto is bouwen die wij niet alleen maar samen met de klant. Als aannemersbedrijf kunnen wij een groot aantal werkzaamheden voor u uitvoeren. 
 
Hieronder vindt u een kort overzicht van een aantal werkzaamheden die wij zoal doen. Voor specialistische werkzaamheden hebben wij vaste onderaannemers waar wij 100 % vertrouwen in hebben en staan voor vakwerk. 
 
Uitbouwen: Woning uitbreidingen 
Opbouwen: Bijvoorbeeld een extra kamer op de garage 
Dakkapelen: Met plat dak of met pannendak. 
Veranda,s en overkappingen: Terras overkapping of carport. 
Verbouwingen: Alle voorkomende verbouwingen. 
Badkamer / wc: Gehele badkamers slopen en opnieuw opbouwen. 
Dakwerk: Vervangen en reparerenvan alle soorten dakbedekking 
Zinkwerk zoals goten en dakranden. 
Stucwerk: Gladstucen schuurplafond lijsten etc.