Aannemers
Van Campen Bouwgroep B.V. in
Zelhem
<<=Terug naar plaats Zelhem
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Zelhem!

Maak uw keuze:
Van Campen Bouwgroep B.V.
Dr. Grashuisstraat 28-30
7021 CL Zelhem

tel: (0314) 622882

Extra informatie

Wie zijn wij?   
Van Campen Bouwgroep B.V. is een middelgrote, zelfstandige, ontwikkelende bouwonderneming, die zich in brede zin richt op woningbouw en utiliteitsbouw. Wij bieden een integrale aanpak van bouwprojecten, waarbij het samenbrengen van deskundigheid, optimale waarborg biedt in coördinatie en uitvoering. Onze opdrachtgevers weten zich hierbij verzekerd van een vloeiend bouwproces, waarbij afstemmingsproblemen tot een minimum worden beperkt.  
 
Wij stellen ons graag aan u voor 
 
Van Campen Bouwgroep B.V. is een middelgrote, zelfstandige bouwonderneming, die zich in brede zin richt op woningbouw en utiliteitsbouw. Wij bieden een integrale aanpak van bouwprojecten, waarbij het samenbrengen van deskundigheid, optimale waarborg biedt in coördinatie en uitvoering. Onze opdrachtgevers weten zich hierbij verzekerd van een vloeiend bouwproces, waarbij afstemmingsproblemen tot een minimum worden beperkt. 
 
Dat onze opdrachtgevers tevreden terugblikken op de samenwerking met Van Campen Bouwgroep, is grotendeels te danken aan de inbreng van ons jonge team gemotiveerde en deskundige medewerkers. Zij denken op constructieve wijze mee, om met de juiste oplossingen, tot een optimaal resultaat te komen. Kwaliteit staat in alle geledingen van de organisatie voorop. 
 
Door Van Campen Planontwikkeling worden woningprojecten alsmede kantoren en winkel- en recreatievoorzieningen ontwikkeld. De ontwikkelingen variëren van kleinschalige projecten tot complete uitbreidingsplannen en stedelijke herstructureringsplannen. 
 
Binnen Van Campen Bouw/Zelhem worden o.a. deze verschillende projecten gerealiseerd. Voor relatief klein werk, zoals een verbouwing of uitbreiding in de vorm van een serre of dakkapel, heeft van Campen Bouwgroep een gespecialiseerde afdeling "Kleinbouw". Een eigen machinale timmerwerkplaats en een eigen materieeldienst completeren de dienstverlening van Van Campen. 
 
Veelzijdigheid typeert onze organisatie. Een aspect hiervan is "Duurzaam Bouwen". U vindt op onze website o.m. een aantal gerealiseerde projecten die van de ministeries van VROM en Economische Zaken het predikaat "Voorbeeldproject Duurzaam en Energiezuinig Bouwen" ontvingen.