Aannemers
Aannemersbedrijf Van Beusekom in
Zwanenburg
<<=Terug naar plaats Zwanenburg
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Zwanenburg!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Beusekom
Weerenweg 26/A
1161AJ Zwanenburg

tel: 020-4972782

Extra informatie

Over Aannemersbedrijf Van Beusekom    
Aannemersbedrijf Van Beusekom is een familie bedrijf dat sinds 1918 in Noord Holland actief is. Van Beusekom staat bekend om zijn vakkundig personeel en de totaal- verbouw mogelijkheden die zij bieden. Turn-key projecten, van aanbouw tot nieuwbouw. Van Bedrijfshal tot grachtenpand, alle expertise is in huis aanwezig. Wij zijn trots op de projecten die wij de afgelopen decennia hebben opgeleverd. Op de site vindt u een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde projecten. 
 
 
Nieuwbouw 
 
Aannemersbedrijf Van Beusekom heeft ruime ervaring met nieuwbouw. Van een riet gedekte villa of binnenstedelijke nieuwbouw, tot vrijstaande bedrijfsgebouwen. In het bestaan van het bedrijf zijn alle bouwstijlen en gebouw types de revue gepasseerd. 
Renovatie 
Aanbouw, verbouw, onderhoud,voor al deze zaken bent u bij ons aan het goede adres. Onze klantenkring is zeer breed en beslaat het gamma van institutionele beleggers tot en met particulieren. 
 
Interieur 
 
Aangezien er steeds meer vraag is naar een totaalpakket van fundering tot maatwerkkeuken, hebben wij ons de afgelopen jaren ook hierin gespecialiseerd. Vrijwel elk materiaal kunnen wij verwerken en elk ontwerp kunnen wij verwezenlijken. Bekijk rustig het portfolio voor enkele van de vele mogelijkheden.