Aannemers
Aannemersbedrijf Kondor Wessels Amsterdam in
Amsterdam
<<=Terug naar plaats Amsterdam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Amsterdam!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Kondor Wessels Amsterdam
Naritaweg 142
1043CA Amsterdam

tel: 020-8511800

Extra informatie

Kondor Wessels Amsterdam bv is een zelfstandige werkmaatschappij binnen het concern VolkerWessels. Met ca. 100 medewerkers realiseren wij in de randstad, met het accent op de Amsterdamse regio, de bollenstreek en de kop van Noord-Holland, woningen, kantoren, bedrijfsruimten en winkelcentra voor particulieren, bedrijven en institutionele beleggers.   
Binnen VolkerWessels opereren wij in de markt als een zelfstandige onderneming en maken deel uit van een hecht intern netwerk. Dit netwerk is gebaseerd op interactie en samenwerking, zowel tussen de werkmaatschappijen van VolkerWessels onderling als met derden. 
 
Wij opereren dicht bij de markt en hierdoor worden kansen benut op het gebied van kostenbesparing. Door de platte organisatiestructuur en direct aanspreekbare directie en medewerkers is de communicatie (zowel intern als extern) optimaal. Daarom kunnen wij u een concurrerende prijsaanbieding doen met een zeer strak tijdschema. 
 
Kondor Wessels Amsterdam bv heeft met haar bijna 100-jarig bestaan de ervaring in huis om, vanaf het schetsontwerp met haar inbreng op gebied van initiaties en innovaties, tot een optimale prijs/kwaliteitsverhouding van een project te komen. Voor onze opdrachtgevers is dit veelal de reden om met Kondor Wessels Amsterdam bv als bouwteampartner samen te werken. 
 
Ondanks de concurrerende prijsaanbieding en strak tijdschema zullen wij kwaliteit en veiligheid blijven waarborgen. 
 
Kondor Wessels Amsterdam bv heeft ook een afdeling Renovatie en Onderhoud. Hierin voeren wij woningonderhoud uit voor veel Amsterdamse woningbouwverenigingen. Ook worden er renovatieprojecten uitgevoerd voor beheersmaatschappijen, woningbouwverenigingen en bedrijven.

Specialiteit
  • Appartementen 
  • Architect  
  • Kantoor  
  • Verlichting  
  • Woningbouw  
  • Woningen