Aannemers
Aannemersbedrijf Van Norel Bouwgroep in
Epe
<<=Terug naar plaats Epe
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Epe!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Van Norel Bouwgroep
Brinkgreverweg 32
8161 NW Epe

tel: (0578) 615311

Extra informatie

Kwaliteit, veelzijdigheid, service en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat is waar Aannemersbedrijf Van Norel Bouwgroep voor staat. Wij willen een bijdrage leveren aan een leefbare woon- en werkomgeving, nu maar ook voor de toekomst. ISO 9001, VCA en FSC®-CoC en Keurhout-CoC certificering en onze bedrijfsfilosofie zorgen er voor dat dit geborgd is.   
De veelzijdigheid blijkt niet alleen uit de disciplines die Aannemersbedrijf Van Norel Bouwgroep beheerst. Ook onze opdrachtgevers zijn divers. Wij richten ons op nieuwbouw, renovatie en restauratie van utiliteitsbouwwerken, nieuwbouw en verbouwingen van particuliere woningen en projectontwikkeling. 
 
De wensen van onze opdrachtgevers nemen toe. Om hierop in te kunnen spelen zijn wij volop in ontwikkeling om bedrijfsprcessen strak te organisren. Digitaal bouwen (BIM) en integrale samenwerking met partners in de keten (Lean) helpen hieraan mee. Met de deelname aan branchegerichte organisaties als Bewuste Bouwers leggen wij een extra accent op omgevingsmanagement. 
 
Maar het zijn onze mensen die verantwoordelijk zijn voor het echte succes. Zij zijn diegenen die er voor zorgen dat een project goed wordt opgeleverd. Door het leveren van kwaliteit en door het meedenken met de opdrachtgever om een gebouw te creëren dat bijdraagt aan woon- en werkplezier.