Aannemers
Aannemersbedrijf D.J. van der Markt in
Geldermalsen
<<=Terug naar plaats Geldermalsen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Geldermalsen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf D.J. van der Markt
Rijnstraat 32A
4191 CL Geldermalsen

tel: 0345-572116

Extra informatie

Aannemersbedrijf D.J. van der Markt BV staat voor kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid. Met goed opgeleide medewerkers die allround inzetbaar zijn, is het bedrijf een betrouwbare aannemer van projecten in de grond-, weg- en waterbouw.   
Dirk-Jan van der Markt werkt sinds 1988 in het bedrijf en is de huidige eigenaar: “Het aannemingsbedrijf is in 1961 opgericht door mijn vader. In de afgelopen 40 jaar heeft het bedrijf een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Van een eenmanszaak is het uitgegroeid tot een Besloten Vennootschap met 15 medewerkers. We treden op als aannemer én als onderaannemer in de grond-, weg- en waterbouw. De kwaliteit van onze medewerkers en het materieel waarmee wij werken, vind ik belangrijker dan een mooi kantoorpand.” 
 
Aannemersbedrijf D.J. van der Markt BV kan al in de voorbereidingsfase betrokken zijn en het bestek voor het project verzorgen. Hierin staat een omschrijving van de werkzaamheden, aangevuld met tekeningen. Dit vormt de basis voor het uitvoeren van de werkzaamheden en is het uitgangspunt voor het uitbrengen van een offerte. De opdrachtgever mag daarbij vertrouwen op een realistische inschatting van de tijdsduur en de kosten van het project. 
 
De meeste opdrachten zijn afkomstig van gemeenten, overheid, provincie en bedrijven. Het aannemingsbedrijf hecht aan een goede relatie met haar opdrachtgevers en dat blijkt ook uit de contacten die het bedrijf jarenlang heeft opgebouwd. 
 
De medewerkers zijn goed opgeleid en kunnen alle voorkomende werkzaamheden op hun vakgebied uitvoeren. Ze zijn flexibel inzetbaar en als het nodig is huurt het bedrijf extra medewerkers of materieel in. Dit maakt het mogelijk om verschillende opdrachten tegelijkertijd aan te nemen, van enkelvoudige werkzaamheden tot meeromvattende projecten. 
 
De vestiging van het aannemingsbedrijf ligt centraal en vormt een ideale uitvalsbasis voor werkzaamheden in het hele land.