Aannemers
Aannemersbedrijf Gebr van Breda in
Geldermalsen
<<=Terug naar plaats Geldermalsen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Geldermalsen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Gebr van Breda
Lingedijk 147
4191VD Geldermalsen

tel: 0345-575193

Extra informatie

Gebr. van Breda b.v. is een aannemersbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in de wegenbouw, en dan met name in de bestrating, riolering en grondwerk. In 1976 begonnen de drie broers Kees, Bas en Dick met de onderneming.   
Door de jarenlange ervaring met gerealiseerde werken door bijna heel Nederland, is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met een kwalitatief hoogwaardig product. 
 
Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden, beschikken wij over een uitgebreid machinepark; o.a. shovels, minigravers, knik- en rolmopsen, etc. Ons bedrijf heeft sinds 1997 het VCA* certificaat verkregen voor ons bedrijfsbeleid, wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieubewust werken. In 2005 is dit uitgebreid met een VCA** certificaat. Tevens hebben wij in 2005 het NEN-EN-ISO 9001 verkregen, dit is een internationaal keurmerk voor het kwaliteitsmanagementsysteem. 
 
Omdat wij streven naar een hoogwaardige kwaliteit, met een zo laag mogelijke fysieke belasting van onze werknemers investeren wij in innovatief materieel wat de fysieke belasting zoveel mogelijk verlicht. Zoals het verwerken van materialen met hydraulische klemmen aan shovels, graafmachines, met vacuum apparatuur leggen en of stellen van zware banden, kolken, etc. 
C.D. van Breda 
 
Onder onze opdrachtgevers behoren diverse regionale Gemeenten waaronder o.a. Gemeente Geldermalsen, grote landelijke ondernemingen en diverse particuliere bedrijven. 
 
Wij hopen dat u een goede indruk heeft gekregen van wat wij als aannemersbedrijf voor u kunnen betekenen en zijn u graag daarbij van dienst.