Aannemers
Aannemersbedrijf Brevink in
Haaksbergen
<<=Terug naar plaats Haaksbergen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Haaksbergen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Brevink
Spinnerstraat 9
7481 KJ Haaksbergen

tel: 053 5721259

Extra informatie

Bij Aannemersbedrijf Brevink is een persoonlijke benadering een voorwaarde om tot een succesvol resultaat te komen. Nauw overleg met u als opdrachtgever is voor ons als vanzelfsprekend, vanaf het eerste contact. Gedurende het hele proces kunnen wij u van dienst zijn: van ontwerp tot vergunning, van bouwmanagement tot realisatie en van oplevering tot onderhoud.   
Wij zijn trots op onze ervaren vakmensen en als vooruitstrevend bedrijf investeren wij graag in jong bouwtalent. Onze leermeesters zorgen voor de juiste begeleiding en dragen met veel enthousiasme hun vakkennis over. 
 
Door Aannemersbedrijf Brevink al in een vroeg stadium bij het ontwerp te betrekken, kunt u optimaal gebruik maken van de ervaring en deskundigheid. In samenwerking met opdrachtgevers wordt er naar een zo efficiënt en duurzaam mogelijke oplossing gezocht. Hierdoor wordt een zo passend mogelijk eindresultaat gebouwd tegen een gunstige prijs. 
 
Vanuit de projectleiding worden de budgettering, planning en oplevering nauwkeurig bijgehouden, zodat het eindresultaat zowel qua kosten als tijd aan uw verwachtingen zal voldoen.