Aannemers
Aannemersbedrijf Scharenberg in
Haaksbergen
<<=Terug naar plaats Haaksbergen
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Haaksbergen!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Scharenberg
Rietmolenweg 8
7482NX Haaksbergen

tel: 074-3575539

Extra informatie

Sinds 1985 is de naam Aannemersbedrijf Scharenberg verbonden met de bouw. Wij kunnen dan ook met enige trots zeggen dat wij bogen op een jarenlange ervaring in alle aspecten die met de bouw verbonden zijn.   
Deze ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continu moet werken aan het verbeteren van kwaliteit en producten. Verbetering door o.a. ons lidmaatschap van Bouwend Nederland. Dit lidmaatschap geeft aan opdrachtgevers de zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap voldoen.  
 
Wie Aannemersbedrijf Scharenberg in een woord wil karakteriseren komt al snel uit op veelzijdigheid. Ons bedrijf verzorgt niet alleen nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden, ook onderhoud, restauratie en verbouw is bij Bouwbedrijf Scharenberg van begin tot eind in goede handen. 
 
Actueel 
 
6% BTW regeling op verbouw, renovatie en onderhoud 
 
Van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014 kunt u profiteren van de 6% b.t.w. regeling. Deze regeling houdt in dat over de arbeidsuren van de verbouwing, uitbreiding of renovatie van uw bestaande woning slechts 6% b.t.w. betaald hoeft te worden ipv. 21%. Hiermee kunt u al gauw duizenden euro’s besparen. Vraag ons naar de mogelijkheden.