Aannemers
Bouwbedrijf Van der Hoek in
Leeuwarden
<<=Terug naar plaats Leeuwarden
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Leeuwarden!

Maak uw keuze:
Bouwbedrijf Van der Hoek
Foeke Sjoerdswei 44
8914 BH Leeuwarden

tel: (058) 2152524

Extra informatie

Of het nu om nieuwbouw, verbouw, renovatie of restauratie gaat. Bij Bouwbedrijf Van der Hoek bent u op het juiste adres. Vakmanschap, persoonlijke aandacht en duidelijkheid heeft ons bedrijf al sinds 1924 hoog in het vaandel staan. Door onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is dat we goed naar onze opdrachtgevers luisteren.   
Het gaat erom dat de nieuwbouw, restauratie of verbouwing voldoet aan uw wensen. Bij ons geldt altijd: afspraak is afspraak. Wij springen zo flexibel mogelijk in op uw wensen, zijn tijdens de bouw altijd bereikbaar en zorgen voor zo min mogelijk overlast. Kortom, bij Bouwbedrijf Van der Hoek weet u waar u op kunt rekenen. 
 
Indien u Bouwbedrijf Van der Hoek inschakelt voor een offerte, dan kunnen we volgens een vast stappenplan aan de slag gaan. Dit werkt vaak wel zo prettig, voor u en voor ons. 
 
Indien u Bouwbedrijf Van der Hoek inschakelt voor een offerte, dan kunnen we volgens een vast stappenplan aan de slag gaan. Dit werkt vaak wel zo prettig, voor u en voor ons. Het traject is tot en met het uitbrengen van de offerte geheel vrijblijvend, tenzij met u is afgesproken dat we een architect inschakelen. Hierdoor weet u exact welke kosten de voorgestelde nieuwbouw of verbouwing zijn met zich meebrengt. 
 
Fase 1: overleg 
 
Bouwbedrijf Van der Hoek komt bij u langs en spreekt met u de nieuwbouw of aanpassing van uw bedrijf of woning door. Uitgangspunt in het gesprek zijn uw wensen. 
 
Fase 2: ontwerp 
 
Bouwbedrijf Van der Hoek kan een ontwerp maken. Natuurlijk is het ook mogelijk dat we in overleg met u een architect inschakelen. 
 
Fase 3: offerte 
 
Wanneer u ons ontwerp heeft goedgekeurd, dan stellen we geheel vrijblijvend een offerte op. Alle kostenposten worden hierin meegenomen. Op basis van de offerte kunt u besluiten ons in te schakelen voor de nieuwbouw of aanpassing van uw bedrijf of woning. 
 
Fase 4: bouwplan 
 
Indien u akkoord bent met de afgesproken prijs, dan wordt er een bouwplan opgesteld. Indien er een bouwvergunning nodig is, vragen wij die voor u bij de gemeente aan. 
 
Fase 5: de bouwfase 
 
Een goede bouwbegeleiding vinden wij bij Bouwbedrijf van der Hoek enorm belangrijk. Tijdens de bouw gaan we uit van uw wensen en zorgen we voor zo min mogelijk overlast. Vanzelfsprekend zijn we altijd bereikbaar en regelmatig zal een van onze medewerkers contact met u opnemen. Bij ons geldt altijd: wij zijn pas tevreden als u dat bent.