Aannemers
KIMSMA Bouwbedrijf BV in
Leeuwarden
<<=Terug naar plaats Leeuwarden
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Leeuwarden!

Maak uw keuze:
KIMSMA Bouwbedrijf BV
Edisonstraat 18
8900 CA Leeuwarden

tel: 058 2883006

Extra informatie

KIMSMA HEEFT MEER DAN 65 JAAR ERVARING!   
Het bouwbedrijf met kennis van zaken, oog voor detail en vakmanschap. Heeft u een vraagstuk op het gebied van verbouw, nieuwbouw, onderhoud of utiliteitsbouw? Kimsma-waardig betekent in alle opzichten goed! Wilt u meer weten over onze rol in uw bouwvraagstuk, laat het ons weten! 
 
Willem Kimsma senior startte meer dan 65 jaar geleden Bouwbedrijf Kimsma in Goutum. Vandaag de dag werken er meer dan 50 medewerkers bij het bouwbedrijf en nog altijd met dezelfde aandacht voor detail en passie voor vakmanschap als 65 jaar geleden. Kimsma is een bekende naam in de noordelijke regio. De voornaamste dienstverlening van Kimsma Bouwbedrijf bestaat uit het realiseren van nieuwbouw, verbouw, utiliteitsbouw en onderhoud. Wij bouwen mee aan vele kleine en grootschalige projecten in de gehele provincie Friesland. Ook in aanbestedingen is onze dienstverlening vaak succesvol. In de particuliere sector worden vele specialistische verbouwactiviteiten uitgevoerd, maar ook gewoon het repareren van een kozijn behoort tot onze dienstverlening. Dus van klein tot groot. Van advies tot realisatie! 
 
KIMSMA Bouwbedrijf BV hanteert scherpe tarieven, kent de markt en kan u voorzien van een vrijblijvende offerte. Zoekt u een bouwbedrijf met kennis van zaken, aandacht voor energiezuinig bouwen, aandacht voor detail en 100% vakmanschap dan moet u zeker in gesprek met KIMSMA Bouwbedrijf BV, wij helpen u graag verder! 
 
verbouw 
 
Wij kunnen alle werkzaamheden van begin tot eind voor u verzorgen. Van woonhuis tot bedrijfspand, van modern tot monumentaal. Het uitwerken van uw plannen doen we samen met u. We informeren u over de richtlijnen, het materiaalgebruik, de uitvoerbaarheid en de bouwsnelheid. Bij de realisatie houden we u op de hoogte van de vorderingen en we zijn te allen tijde bereikbaar voor u, zodat u precies weet hoe en wat! Kimsma is uw partner in verbouw, u kiest voor kwaliteit en bent tevreden met het eindresultaat. 
 
KIMSMA Bouwbedrijf BV hanteert scherpe tarieven, kent de markt en kan u voorzien van een vrijblijvende offerte. Zoekt u een bouwbedrijf met kennis van zaken, aandacht voor detail en 100% vakmanschap dan moet u zeker eens in gesprek met Kimsma Bouwbedrijf, wij helpen u graag verder! 
 
onderhoud 
 
We hebben timmermannen in dienst die gespecialiseerd zijn in onderhoudswerkzaamheden en renovaties. Hun werkzaamheden kunnen variëren van het onderhoud aan kozijnen, het vervangen van dakdelen en het aanbrengen van inbraakpreventie tot aan grootschalige renovaties. Onderhoudswerkzaamheden doen we bij particulieren, maar ook bij scholen, verzorgingstehuizen, banken, ziekenhuizen en gemeentes. 
 
nieuwbouw 
 
In samenwerking met architecten hebben we de mooiste woningen gerealiseerd, woningen die aansluiten bij de wensen van de nieuwe bewoners. Ook onze eigen ervaren tekenaars kunnen uw ideeën omzetten in een huis op papier. Zij kunnen het uitwerken zoals u dat wilt, waarna onze timmermannen het overnemen en uw droomplek verwezenlijken.In de loop der jaren is er inmiddels een groot aantal nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Bekijk ons portfolio voor een indruk van onze kennis en kunde.  
 
utiliteitsbouw 
 
De inhoud van een bedrijfspand is overal verschillend, zowel de binnenkant als de buitenkant hoort representatief te zijn. Voor uw bedrijf kunnen we een visitekaartje creëren. We bouwen volgens een ontwerp van een architect of het plan ontstaat op onze eigen tekentafel. Bedrijfsloodsen, scholen, autogarages en 
kantoorgebouwen hebben we reeds gerealiseerd. Voor een uitgebreide indruk nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking, komt u vrijblijvend langs of bekijk ons portfolio. Kimsma Bouwbedrijf denkt met u mee in alle opzichten! 
Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de portfolio van utiliteitsbouw van Kimsma Bouwbedrijf. 
Klikt u binnenkort nog eens langs voor een indruk van onze kennis en kunde.