Aannemers
Aannemersbedrijf Goedhart in
Utrecht
<<=Terug naar plaats Utrecht
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Utrecht!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Goedhart
Van Humboldtstraat 115
3514GN Utrecht

tel: 06-26230959

Extra informatie

Over ons:   
Wij zijn een relatief jonge onderneming die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een allround aannemersbedrijf. Ons bedrijf is gevestigd in Utrecht. De werkzaamheden variëren van kleine verbouwingen in en om huis tot grote verbouwingen, aanbouw, dakkapellen, renovatie en/of timmerwerk aan gebouwen of woning in de regio Utrecht. 
 
Profiel: 
 
Door onze vakbekwame en deskundige medewerkers wordt er professioneel en naar de wensen van de opdrachtgevers gebouwd of verbouwd. Wij hebben een goede organisatie en de communicatie loopt via één persoon dit zorgt dat de werkzaamheden duidelijk en correct worden uitgevoerd. Door onze flexibiliteit zijn wij vrij snel beschikbaar en naar wensen van de opdrachtgever inzetbaar om de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. 
 
Doelstelling: 
 
Aannemersbedrijf Goedhart heeft als doelstelling de werkzaamheden kwalitatief en netjes uit te voeren, zodat ernaar tevredenheid van de opdrachtgever is gehandeld. Wij kijken naar de kwaliteit van onze werkzaamheden en zorgen dat de kwantiteit daarop goed aansluit. Wij leveren onze werkzaamheden met een goed hart af en zorgen dat het doel behaald is van de opdrachtgever en zich fijn voelt bij de werkzaamheden. 
 
Tot slot: 
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Aannemersbedrijf Goedhart. Of vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan. Graag komen wij met u in contact zodat wij samen uw plannen kunnen realiseren.  
 
 
Aanbouw 
 
U kunt u woning vergroten maar ook een aanbouw als garage, u woning kan dan in waarde verhogen. In de meeste gevallen kunt u de aanbouw vergunningsvrij neerzetten over de gehele lengte van de achterzijde van u woning tot max. 2,5 meter diep. Betreft het een hoekwoning of een grote aanbouw dan zou u een vergunning aan moeten vragen bij de gemeente. Dit kunt u doen u door een bouwtechnische tekening goed te laten keuren door een constructeur en deze in te dienen bij de gemeente. Op basis hiervan kunnen wij een offerte voor u maken. 
 
Wij kunnen uw aanbouw voor een scherpe prijs maken. Wij werken niet met standaard aanbouwen. U kunt per onderdeel aangeven hoe u dit uitgevoerd wilt hebben. 
 
Hierbij geven wij een voorbeeld van een aanbouw:Een aanbouw van 2.50 meter diep kan zonder vergunning worden geplaatst. 
 
Offerte - maximaal 2 weken 
 
Vergunning - maximaal 3 maanden deze periode is per gemeente verschillend 
 
Voor alle soorten aanbouwen geven wij u van te voren een planning hoelang het bouwen zal duren. 
 
Hebben u buren al een aanbouw, dan kunt u de bouwtekening van die aanbouw opvragen bij uw gemeente, tenzij u een andere aanbouw wilt.