Aannemers
Aannemersbedrijf Daamen B.V. in
Veldhoven
<<=Terug naar plaats Veldhoven
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Veldhoven!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Daamen B.V.
De Run 5409
5504 DG Veldhoven

tel: 040 - 2553281

Extra informatie

Aannemersbedrijf Daamen B.V., gevestigd in Veldhoven, is een middel/kleinschalig, zelfstandig werkend bedrijf. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in zowel kleine als grote ondernemingen is Aannemersbedrijf Daamen B.V. in 2009 opnieuw gestart als bouw- en aannemersbedrijf. Een jong bedrijf met de kennis, ervaring en relaties van de grote vooraanstaande organisaties.   
In de huidige maatschappij heerst er vaak een negatief beeld van de bouwsector. Bouwbedrijf Daamen realiseert zich dit maar al te goed en wil zich graag onderscheiden van deze markt. Ze hebben de opvatting dat bouwen efficiënter en meer gestructureerd moet kunnen verlopen. De faalkosten en de kosten van het zogenaamde meerwerk moeten omlaag. Om deze doelstellingen te halen investeert Bouwbedrijf Daamen in de optimalisering van een innovatief proces- en projectmanagement. 
 
Bouwbedrijf Daamen in Veldhoven werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven. Daarnaast zijn ze een vaste partner van diverse woningbouwverenigingen, gemeenten en bedrijven. Ook richten ze zich op de samenwerking met stichtingen, instellingen, grondeigenaren en beleggers. 
Of u nu een groot project om handen heeft of slechts een klein karwei heeft, voor beiden kunt u terecht bij Bouwbedrijf Daamen in Veldhoven. Graag nodigt Bouwbedrijf Daamen u bij uit voor extra informatie of een vrijblijvende offerte. 
 
Over Bouwbedrijf Daamen 
 
Door de bewuste keuze om middel/kleinschalig te starten en ook middel/kleinschalig te blijven is de betrokkenheid bij de projecten erg groot. Iedere opdracht, klein en groot, wordt van begin tot eind met kracht door Aannemersbedrijf Daamen B.V. uitgevoerd. De werkzaamheden die Bouwbedrijf Daamen verricht zijn veelal in de regio Veldhoven / Eindhoven. 
 
Met hun professionele blik vertalen ze uw persoonlijke wensen en verwachtingen in met zorg vormgegeven projecten. Aannemersbedrijf Daamen B.V. uit Veldhoven heeft hun eigen vaklieden voor u klaarstaan. Daarnaast werken ze met vaste onderaannemers en partners. 
 
Aannemersbedrijf Daamen B.V. streeft ernaar: 
 
  • Klantgerichtheid en daadkrachtig zijn. Opdrachten in één keer goed en naar volle tevredenheid van de klant uit te voeren. 
  • Fouten te voorkomen (onder andere m.b.v. innovatief proces- en projectmanagement) wat leidt tot kostenbesparing en tevreden klanten. 
  • Te handelen in het kader van alle wettelijk gestelde eisen en voorschriften. 
  • Vooruitstrevend en innovatief werken.