Aannemers
Aannemersbedrijf Kolbouw in
Veldhoven
<<=Terug naar plaats Veldhoven
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Veldhoven!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Kolbouw
Oude Kerkstraat 2
5507LC Veldhoven

tel: 040-2053266

Extra informatie

Aannemersbedrijf Kolbouw is gevestigd in Veldhoven (Oerle) en bouwt, verbouwt en renoveert al meer dan 25 jaar woningen en bedrijfspanden. De jarenlange praktijkervaring van Toon van Kollenburg, zijn gedegen theoretische kennis en een efficiënt gebruik van materialen staan garant voor kwaliteit. Daar waar nodig maakt Kolbouw gebruik van de diensten van gekwalificeerde, vertrouwde bedrijven uit de directe omgeving. Korte lijntjes dus, waardoor de voortgang van de werkzaamheden is gegarandeerd. Kiezen voor Kolbouw is kiezen voor kwaliteit en zekerheid.   
Of het nu gaat om de verbouw van uw bestaande woning of de bouw van een compleet nieuw huis, het plaatsen van een dakkapel of het realiseren van een nieuwe overkapping, bij Kolbouw in Veldhoven bent u aan het juiste adres. 
 
 
Uw huis, onze zorg 
 
Uw huis verdient de best mogelijke aandacht. Vanzelfsprekend al tijdens de bouw, maar ook daarna bij een verbouwing of renovatie. Daarvoor bent u bij Kolbouw aan het juiste adres, getuige de grote klantenkring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd. Kolbouw maakt van uw huis een thuis! 
 
Kwaliteit Voorop 
 
Natuurlijk gaat u voor kwaliteit. Wij ook..! Mede door onze jarenlange ervaring en het werken met uitsluitend betrouwbare, vakbekwame mensen kunt u er op rekenen dat uw opdracht met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Korte lijnen kunnen zorgen voor een optimale communicatie tussen opdrachtgever en uitvoerders. Direct overleg zonder tussenkomst van derden, waardoor misverstanden zijn uitgesloten, draagt bij aan de totstandkoming van een kwaliteitsproduct. 
 
Inzicht en overzicht 
 
Bouwen of verbouwen is een ingrijpend gebeuren, waarbij aan alles en nog wat moet worden gedacht. Niet alles kan zoals u het wilt, of misschien toch wel….. Kolbouw helpt u inzicht te krijgen in alle mogelijkheden en onmogelijkheden van uw plannen en ideeën. Samen met u werkt Kolbouw toe naar een uitkomst die recht doet aan uw wensen. Over de realisatie hoeft u zich geen zorgen te maken. Kolbouw regisseert de uitvoering en houdt overzicht van de werkzaamheden. Van begin tot de oplevering!