Aannemers
Aannemersbedrijf Schoenaker in
Wijhe
<<=Terug naar plaats Wijhe
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Wijhe!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf Schoenaker
Enkweg 42
8131VJ Wijhe

tel: 0570-521432

Extra informatie

6% BTW regeling   
In het woningmarktakkoord dat woensdag 13 februari tot stand is gekomen, is afgesproken dat het btw-tarief wordt verlaagd op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen (ouder dan 2 jaar). 
 
Dit houd in dat het btw tarief over de arbeidskosten van 21% naar 6% wordt verlaagd. Het gaat om een tijdelijke maatregel die is ingegaan op 1 maart 2013 en loopt tot 1 maart 2014. 
 
Profiteer dus nu en bespaar 15% op de arbeidskosten! Wilt u inzien hoeveel geld u bespaart, meer informatie over de 6% btw regeling of wilt u direct profiteren neem dan gerust contact met ons op. 
 
Werkzaamheden 
 
Als all-round bedrijf verzorgt Schoenaker alle disciplines binnen de klein-bouw. Of het nu gaat om aan- of verbouw, fijn timmerwerk, onderhoud of renovatie. Per project werken wij met een reeks aan vaste onderaannemers die we al naar gelang de wensen inplannen. Het grote voordeel is dat deze samenwerking is gestoeld op een vaak jarenlange werkrelatie. Betrouwbaarheid, vakmanschap en flexibiliteit zijn daarmee gewaarborgd. 
 
Na een gesprek om de wensen door te nemen wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt. Vervolgens bespreken we of alle punten zijn doorgenomen en maken we een planning. Gedurende een project zijn er verschillende contact-momenten om door te nemen of alles naar wens verloopt. Dan kan worden besproken of er meer- of minderwerk aan de orde is of dat er aanpassingen wenselijk zijn op de oorspronkelijke plannen.

Specialiteit
  • Architect  
  • Maatwerk  
  • Ramen  
  • Woningen