Aannemers
Aannemersbedrijf HCB Bouw B.V. in
Zaandam
<<=Terug naar plaats Zaandam
Ontvang kosteloos en vrijblijvend offertes van diverse aannemers in Zaandam!

Maak uw keuze:
Aannemersbedrijf HCB Bouw B.V.
Barndegat 24
1505 HN Zaandam

tel: 075 - 6147270

Extra informatie

BTW WIJZIGING; i.v.m. de aanhoudende crisis heeft de regering een nieuwe stimulans gevonden om wederom de btw op arbeid te verlagen naar 6 % Dit kan zomaar betekenen dat uw verbouwing nog breder kan worden uitgevoerd of zomaar ineens haalbaar is. Vraag bij HCB naar de voorwaarden en mogelijkheden. Wij doen dit graag voor u !!!!   
Aannemersbedrijf HCB Bouw B.V. en de stand van zaken 
 
Door de aankomende bouwvak is het weer razend druk en loopt iedereen weer extra hard om alles af te maken om met een gerust hart van een welverdiende vakantie te kunnen genieten. Ook wij hebben met alle werknemers ons alweer een half jaar met volle kracht ingezet en er zijn weer vele mensen en bedrijven blij gemaakt met prachtige bouwwerken, groot en klein. Wij wensen hierbij iedereen alvast een goede vakantie toe en staan weer klaar voor het komende half jaar. We hebben er zin in!! 
 
HCB bv (Horsman Ceelie Bouw) is een jong en dynamisch bedrijf bestaande uit twaalf vaste medewerkers. Ons bedrijf onderscheidt zich door een opvallende klantgerichte manier van werken. Gemotiveerde vaklieden en een kleine, flexibele organisatie zijn onze sterke kant. De gegarandeerde korte lijnen en snelle duidelijke antwoorden op alle vragen van opdrachtgevers zorgen ervoor dat wij gericht werken en zo de werkzaamheden in één lijn zonder problemen uitvoeren. 
 
Planning en calculatie zitten direct bij elkaar zodat snel op wijzigingen kan worden ingespeeld. 
De directie van HCB kent zowel de klanten als de werkvloer persoonlijk hetgeen resulteert in een optimale betrokkenheid bij ieder bouwproject, groot of klein.